Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeuter till Kirurgklinikens rehabenhet

Refnr: 20181028

Kompetensutveckling med attraktiva och varierade arbetsuppgifter där du har stort inflytande. Låter det intressant?
Arbetar du hos oss får du en patientnära kontakt med bedömningar och behandlingar i sluten- och öppenvård.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du blir anställd på Kirurgklinikens Rehabenhet. På vår enhet värderar vi högt att ha patienten i fokus samt teamarbetet där ditt engagemang blir mycket viktig.

Du kommer att ha avdelningar som du ansvarar för och du kommer även att handleda studenter. I samband med ledigheter har vi ett system där vi går in och täcker och hjälper varandra med patienterna genom att följa prioriteringslistor.

Vi har jour vid storhelger som vi turas om att täcka i gruppen. I tjänstgöringen förekommer även poliklinisk verksamhet.

 

Arbetsplatsen

Kirurgklinikens rehabenhet ansvarar för det arbetsterapeutiska och fysioterapeutiska arbetet på Kirurg-, Operations- (Intensivvårdsavdelning, Smärtmottagning), Onkolog-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken.

På enheten arbetar fem arbetsterapeuter och tio fysioterapeuter varav en är enhetschef. Vår profil och vårt mål är att ha fokus på patienten, teamarbete och att arbeta med utveckling som ger goda resultat i arbetet och patientsäkerheten.

 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du är utbildad lymfterapeut och har gått kurs och har kunskap inom andning och cirkulation.

Vi tror att du har en stor självinsikt och i arbetet skiljer på det personliga och professionella. Du har lätt för att ta initiativ och få igång aktiviteter och du uppnår resultat. I pressade eller stressade situationer kan du ändå fokusera på rätt saker och behålla ditt lugn. Då du kommer att arbeta med många olika yrkeskategorier på olika kliniker är det viktigt att du kan skapa och underhålla dina kontakter.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsade anställningar, heltid med start snarast möjligt. Anställningstid är cirka ett år med möjlighet till förlängning.

 

Välkommen med din ansökan senast 27 januari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Silvia Husum De Utjés
Enhetschef
021-17 36 39

Therese Olsson
Fysioterapeuterna
021-17 30 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor