Fysioterapeuter kirugklinikens rehabenhet, sommaren 2020

Refnr: 20200092

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier till sommaren 2020.

Du blir anställd på Kirurgklinikens Rehabenhet. På vår enhet värderar vi högt att ha patienten i fokus samt teamarbetet där ditt engagemang blir mycket viktig.

Arbetsplatsen

Kirurgklinikens rehabenhet ansvarar för det arbetsterapeutiska och fysioterapeutiska arbetet på Kirurg-, Operations- (Intensivvårdsavdelning, Smärtmottagning), Onkolog-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken.

På enheten arbetar fem arbetsterapeuter och tio fysioterapeuter varav en är enhetschef. Vår profil och vårt mål är att ha fokus på patienten, teamarbete och att arbeta med utveckling som ger goda resultat i arbetet och patientsäkerheten.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat till sommaren 2020. Heltid eller deltid. Dagtid.

För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Silvia Husum De Utjés