Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Rehabiliteringsenheten Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20200111

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Västmanlands sjukhus Köping är mycket duktiga på strokevård och ligger i topp i den nationella jämförelsen. I år var det femte gången som Köpings sjukhus fick en utnämning för god strokevård. Varje år får ett sjukhus utnämningen som årets strokeenhet, det har Köping fått två av gångerna, 2013 och 2014. Fyra sjukhus får utnämning för mycket god strokevård och det har Köping fått 2008, 2015 och 2017.

Sjukhuset ligger även mycket nära järnvägsstationen med tre minuters promenadavstånd. Pendlingsmöjligheterna till Köping är goda. Tåg Örebro – Köping 33 min, Västerås – Köping 17 minuter, Eskilstuna – Köping 54 minuter.

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss har du ett omväxlande arbete då vi arbetar både med sluten- och öppenvård. Inom slutenvården har vi fysioterapeuter på alla avdelningar. Det innebär bland annat bedömning och rehabilitering av funktion, hjälpmedelsöversyn, bedömning inför vårdplanering, kontakt med kommuner inom upptagningsområdet. Inom den öppna vården kommer de flesta patienter till oss från specialistkliniker i Köping och Västerås, främst Ortopedkliniken.

 

Om arbetsplatsen

På Rehabenheten arbetar idag 11 fysioterapeuter. Hos oss arbetar också arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, dietister, undersköterskor och sjuksköterskor. Vi arbetar ofta i team. Du välkomnas till en positiv verksamhet som präglas av öppenhet och delaktighet. Vi är verksamma på sjukhusets alla avdelningar och arbetar polikliniskt med bland annat ortopedi, neurologi samt reumatologi. Vi erbjuder inneliggande rehabilitering inom stroke och geriatrik samt bedriver individuell- och gruppbehandling inom olika områden

Kliniken har en dygnet runt öppen akutmottagning samt fyra vårdavdelningar. Här finns hjärtintensivavdelning, dialysmottagning, medicinmottagning med dagmedicin, avancerad hemsjukvård samt rehabiliteringsenheten.

 

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete med stor variation och omväxling
  • Möjlighet att arbeta brett inom olika medicinska inriktningar
  • Att vara en del av ett team med bra samarbete
  • En arbetsplats som värdesätter att du ska känna dig trygg i ditt arbete och kompetens
  • Bra förmåner för dig som anställd. Fri sjukvård, friskvårdsersättning, gratis gym i anslutning till sjukhus mm. Läs gärna mer här

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med tidigare erfarenhet inom slutenvård/öppenvård. Har du erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Körkort B är önskvärt men inte ett krav.

Det är viktigt att du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar självständigt och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor. Du har lätt att samarbeta med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Christer Linderborg
Enhetschef
0221-262 12
Elin Eriksson
Fysioterapeuterna
0221-261 61

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Fysioterapeuter till rehabenheten i Köping sommaren 2020 Länsövergripande 2020-01-29
Fysioterapeuter till Rehabenheten Medicin, Västerås, sommaren 2020 Västerås 2020-01-22

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor