Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Rehabiliteringsenheten i Sala

Refnr: 20200315

Vi på Rehabenheten välkomnar dig till en arbetsplats som präglas av öppenhet och god stämning. Som fysioterapeut hos oss erbjuds du ett stimulerande och meningsfullt arbete och har goda möjligheter till delaktighet och inflytande på arbetsplatsen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta på vår vårdavdelning som har 18 vårdplatser med inriktning medicin/geriatrik/rehabilitering/palliativ vård. Du arbetar i team kring patienterna tillsammans med en arbetsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du kommer att träffa patienter med olika typer av funktionsproblem med framför allt behov av stroke rehab, ortopedisk rehab och multisjuka äldre som behöver insatser.

Utöver bedömningar ofta tillsammans med arbetsterapeut innebär ditt arbete också behandlingar, träning och rådgivning som oftast sker individuellt men ibland i grupp. Förskrivning och hantering av hjälpmedel ingår också.

Du kommer också att vid behov bistå vårt AH team (avancerad hemsjukvård) med fysioterapeutiska insatser.

Arbetet på avdelningen innebär även samverkan med olika aktörer bland annat kommunens rehabteam och hjälpmedels centrum. Allt för att skapa en så bra vård som möjligt för patienten.

 

Vi erbjuder dig

  • att tillsammans med kollegor skapa en god vård för våra patienter
  • en arbetsplats med god arbetsmiljö med möjlighet till delaktighet, inflytande samt kompetensutveckling
  • att delta i en spännande utvecklingsfas där vi planerar nya lokaler i ett nytt sjukhus
  • delta i arbetet mot en mer digitaliserad verksamhet, exempelvis arbetar vi med mobil journal vilket innebär att all personal på avdelningen arbetar och kommunicerar, via Ipads, i ett mobilt system som heter Cosmic Nova
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här

 


Om arbetsplatsen

Västmanlands sjukhus Sala består av en vårdavdelning,  medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bland annat fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård. Organisatoriskt tillhör tjänsten rehabenheten. Våra patienter kommer till stor del från klinikerna i Västerås men även från vår egen klinik och då framförallt AH teamet

 


Kvalifikationer

 Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från avdelningsarbete samt stroke och ortopedisk rehabilitering.  Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av teamarbete och har kunskaper om utskrivningsprocessen.

 

Vi söker dig som är en trygg, stabil person och har en god självinsikt. Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra ditt synsätt. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att skapa och underhålla goda samarbeten. Vi tror också att du har ett stort intresse av att utvecklas, både i din yrkesroll men också en vilja att bidra med ideér för att utveckla verksamheten i stort.

 

Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka inte och lämna in din ansökan redan idag, urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.


Anställningsvillkor

Vikariat 75-100%, tillträde 1 aug eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 7 juni 2020

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Dara Stomilovic
Enhetschef Rehabenheten
0224-583 68
Michael Lindkvist
Fysioterapeuterna
0224-583 61

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor