Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Rehabiliteringsenheten i Sala

Refnr: 20190139

Vi på Rehabenheten välkomnar dig till en arbetsplats som präglas av öppenhet och god stämning. Som fysioterapeut hos oss erbjuds du ett stimulerande och meningsfullt arbete och har goda möjligheter till delaktighet och inflytande på arbetsplatsen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta på vår vårdavdelning som har 18 vårdplatser med inriktning mot medicin, geriatrik, rehabilitering och palliativ vård. Du arbetar i team kring patienterna tillsammans med en arbetsterapeut,  sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du kommer att träffa patienter inom olika funktionsområden men det flesta inom stroke rehab, ortopedisk rehab, multisjuka äldre som behöver insatser samt palliativ vård. 

Tillsammans med arbetsterapeut gör du en funktionsbedömning av patienten och sedan planeras den fortsatta vården. Utöver bedömningar innebär ditt arbete också behandlingar, träning och rådgivning individuellt eller i grupp samt förskrivning och hantering av hjälpmedel. Hos oss igår det också att handleda studenter.

Du kommer också att ingå i vårt AH team (avancerad hemsjukvård) där du tillsammans med arbetsterapeut ansvarar för rehabiliterande insatser i hemmet. Arbetet på avdelningen och AH teamet innebär också samverkan med olika aktörer såsom kommunens rehabteam och hjälpmedelscentrum. Allt för att skapa en så bra vård som möjligt för patienten.

Vi erbjuder dig

  • att tillsammans med kollegor skapa en god vård för våra patienter
  • en arbetsplats med god arbetsmiljö med möjlighet till delaktighet, inflytande samt kompetensutveckling
  • att delta i en spännande utvecklingsfas där vi planerar nya lokaler i ett nytt sjukhus
  • delta i arbetet mot en mer digitaliserad verksamhet, exempelvis arbetar vi med mobil journal vilket innebär att all personal på avdelningen arbetar och kommunicerar, via Ipads, i ett mobilt system som heter Cosmic Nova
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här

 

Om arbetsplatsen

Västmanlands sjukhus Sala består av en vårdavdelning,  medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bland annat fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård. Organisatoriskt tillhör tjänsten rehabenheten. Våra patienter kommer till stor del från klinikerna i Västerås men även från vår egen klinik och då framförallt AH teamet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från stroke-, ortopedisk- samt cancerrehabilitering. Erfarenhet av teamarbete och handledning av studenter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper/utbildning inom det allmänmedicinska och ortopediska området samt kunskaper inom beteendemedicin.

Vi söker en person som är trygg, stabil och med självinsikt. Du har  förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att skapa och underhålla goda samarbeten och du har ett intresse av att utvecklas såväl i din yrkesroll som att bidra till utveckling av verksamheten i stort. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Dara Stomilovic
Enhetschef Rehabenheten
0224-583 68

Michael Lindkvist
Facklig kontakt för Fysioterapeuterna
0224-583 61

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor