Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Norberg vårdcentral

Refnr: 20190175

Vi söker dig som vill jobba på en vårdcentral och drivs av att ge patienterna ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Vi är en liten vårdcentral med ett stort hjärta. Välkommen med din ansökan!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss kommer du att självständigt utföra individanpassade bedömningar och behandlingar. Du vägleder patienter till att påverka sin egen hälsa. Du är självklart en viktig del i vårt multimodala team. Du kommer att samarbeta med vår hälsokoordinator och delta i gruppverksamheten ”Friskare Norberg”. I arbetet ingår även att handleda sjukgymnaststudenter. Förbättringsarbete ingår som en del i arbetet.


Om arbetsplatsen

Norberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Norberg vårdcentral är centralt belägen i Norberg och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten arbetar ca 26 medarbetare och vi ansvarar för cirka 5400 listade patienter. Hos oss finns en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning där distriktssköterskor/sjuksköterskor ansvarar. Här finns också läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, BVC-sköterskor, medicinska sekreterare, kurator och en rehab-koordinator. All vår samlade kompetens gör att vi kan erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Norberg vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • En trygg anställning och personalförmåner som är fördelaktiga, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Har du tidigare arbetat inom primärvården och har erfarenhet av teamarbete ser vi det som meriterande för tjänsten. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du arbetar självständigt och strukturerat och tar gärna initiativ i olika sammanhang. Du har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande med andra människor och anpassar arbetet efter varje individs förutsättningar.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Brunström
Verksamhetschef
072-145 97 58

Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor