Logotyp Region Västmanland

Fysioterapeut, sommarvikariat till Närvården Oxbacken-Skultuna, Västerås

Refnr: 20220517

Vi söker en fysioterapeut för ett sommarvikariat med eventuell förlängning. Välkommen med din ansökan!

De regiondrivna vårdcentralerna i Västmanland drivs sedan år 2020 som en intraprenad med en styrelse och Region Västmanland som ägare. Vi har nyligen fått ett gemensamt namn, Närvården Västmanland och vi arbetar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på utveckling av våra arbetsplatser för att möta framtidens primärvård.

Om Arbetsplatsen

Vi erbjuder arbete på en dynamisk vårdcentral som idag ligger på Oxbacken. Till verksamheten finns också en filialmottagning i Skultuna. Vårdcentralen står inför en flytt till nya lokaler centralt i Västerås under 2023 och vi kommer att inta Gallerian som blir anpassad för vår verksamhet. Vi ansvarar för drygt 15 100 listade patienter och då samtliga yrkeskategorier för en vårdcentral är samlade i samma byggnad så kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att våra medarbetare ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Närvården Oxbacken-Skultuna och därför verkar vi för att erbjuda

Om Arbetet

Som fysioterapeut inom primärvården arbetar du både självständigt och i team med att utföra bedömningar och behandlingar individanpassat och med inriktning att vägleda patienter till en ökad självständighet och att aktivt påverka sin egen hälsa. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar, diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen och förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. Du som fysioterapeut har även möjlighet att skriva remiss för röntgenundersökningar mm.

Om Dig och Dina kvalifikationer

För att passa för tjänsten ser vi att du är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård och gärna med några års erfarenhet från arbete inom primärvård. Adekvat vidareutbildning inom t.ex. McKenzie, OMT, BOA/artrosskola, akupunktur och massage/triggerpunkt ses som meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Som person är du trygg och har självinsikt. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och är väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi fäster stort avseende vid personlig lämplighet.

Sommarvikariat med möjlighet till förlängning till hösten, heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid på vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 29 maj 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Anna Karlsson