Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Ortopedklinikens rehabenhet

Refnr: 20200240

 

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra nya medarbetare.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Större planerad kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås. Viss planerad kirurgi genomförs även vid Västmanlands sjukhus Köping. Ortopedkliniken i Västmanland har två mottagningar, en på Västmanlands sjukhus Västerås och en på Västmanlands sjukhus Köping samt en vårdavdelning i Västerås med 32 platser. Klinikens rehabenhet jobbar gentemot samtliga enheter inom kliniken i Västerås. Vår målsättning är att vår arbetsplats ska bli ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård.


Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast på ortopedklinikens rehabenhet kommer du arbeta med fysioterapeutisk intervention inom ortopedisk slutenvård med både akut och elektiv verksamhet. Du kommer även att arbeta inom öppenvården med patienter som remitteras till oss från akuten, ortopedmottagningen eller primärvården. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra personalgrupper inom ortopedkliniken och vi arbetar i relativt stor omfattning sektionsspecialiserat. Du arbetar självständigt med bedömning och behandling av patienter med ortopediska skador. 

Handledning av fysioterapeutstudenter och viss helgtjänstgöring ingår i ordinarie arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi tror att du är en person med väl utvecklad samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du tycker om att ta initiativ, är utvecklingsintresserad och bidrar gärna med idéer och förbättringsförslag i arbetet. Du kan arbeta självständigt och behåller ditt lugn och agerar stabilt i stressade situationer.

Erfarenhet från slutenvård och patientarbete riktat mot ortopedi är meriterande, liksom vidareutbildning inom rörelseapparatens sjukdomar och/eller ortopedi samt om du har handledarutbildning. Det är också önskvärt att du har erfarenhet av journalprogrammet Cosmic. Ett krav är att du kan kommunicera och uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 


Anställningsvillkor

Vikariat 1 år heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 april 2020. 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Karin Persson Vahlström
Enhetschef
021-17 53 85
Elisabeth Johansson
Fysioterapeuterna
021-17 34 32

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor