Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Funktionsplanerare till Regionfastigheter och programmet Nytt akutsjukhus Västerås

Refnr: 20190188

Västmanland är en region i stark utveckling. En del i att stödja utvecklingen är att säkerställa en tillgänglig och säker hälso- och sjukvård som möter förväntningar och behov från invånarna. Med ett aktivt strategiarbete, ett helhetsperspektiv, god framförhållning och genomtänkta vägval kan vi tillvarata framtidens möjligheter och vara redo för dess utmaningar- i tid. Som ett led i detta ska regionen uppföra ett nytt akutsjukhus i Västerås och till det söker vi funktionsplanerare.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård alternativt utbildning inom lokal- och funktionsplanering. Ta chansen och var med och forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som funktionsplanerare för våra byggnader kommer du att utifrån våra hyresgästers behov beskriva en lokalförändringar som underlag för projektörers illustrationer och förslag. Du är hyresgästernas stöd i att identifiera och dokumentera funktions- och verksamhetskrav på lokalerna. Till ditt stöd finns en väl etablerad planeringsprocess. Arbetsområdena sträcker sig över en mängd områden allt från att leda och driva projektgrupper i planeringsstadiet för framtagande av lokalprogram som underlag inför beslut om byggande, till att förklara verksamhetens behov och funktionskrav för projektledning översatt till byggtermer. Du kommer att vara ett viktigt stöd till hyresgästerna i deras förändringsarbete, verksamhetsutveckling och kliniska driftsättning.

Nära samverkan sker även med den övriga programorganisationen som exempelvis byggprojekt-ledare, fastighetsförvaltare, specialister inom bl.a. vårdhygien, ergonomi, teknik samt externt inhyrda konsulter.

Om arbetsplatsen

Regionfastigheter inom Region Västmanland utgör en egen verksamhet och vårt huvuduppdrag är att till Regionens verksamheter åstadkomma maximal nytta avseende lokalförsörjning baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi finner lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar i god samverkan med hyresgäster och leverantörer. Vi förvaltar ca 440 000 kvm lokaler spridda i hela regionen. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation. Investeringstakten befinner sig för närvarande på ca 300 mkr årligen. Utöver detta satsar nu regionen stora investeringar för att ge sjukvården och dess kring-verksamheter förutsättningar att möta morgondagens krav på hälso-och sjukvård. Regionfastigheter behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.

På Regionfastigheter är vi 20 medarbetare bestående av byggnadsingenjörer, elingenjörer, vvs-ingenjörer, brandingenjör, drifttekniker och funktionsplanerare. Du kommer att få en introduktionsplan på plats.

Kvalifikationer

Du har utbildning inom hälso- och sjukvård alternativt utbildning inom lokal- och funktionsplanering. Du har tidigare erfarenhet av att leda och arbeta i grupp. Det är meriterande med utbildning i eller erfarenhet av projektledning, gärna inom bygg- och fastighet. Självfallet ser vi gärna att du som på annat sätt förvärvat relevant kompetens söker anställningen, t. ex. erfarenhet av arbete med lokalfrågor som representant för verksamheten eller i annan administrativ befattning.

Datorn är ett vanligt arbetsredskap för alla på Regionfastigheter, vi ser därför att du behöver goda datorkunskaper och behärskar Office-programmen. För tjänsten fordras goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du god förmåga att formulera dig och dokumentera. Tjänsten är stationerad vid vårt Västeråskontor med en lokal placeringen vid projektkontoret för Nytt Akutsjukhuset Västerås”, arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. I ditt arbete är du lugn och stabil samt tar ansvar och driver dina processer framåt. Arbete med lokalplanering är en kreativ process som bl.a. ställer krav på nytänkande och kreativitet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, 100 %, måndag-fredag. Vi söker fyra funktionsplanerare. Intervjuer kommer att ske den 3, 5 och 9 april.

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

 

Kontaktpersoner

Berndt Sörensen
Projektchef Regionfastigheter
021-17 56 53

Christina Svedberg
Projektchef Vård
021-17 32 15

Evamarie Villegard
Funktionsplanerare
021-17 51 56

Mikael Larzon
Sveriges ingenjörer
021-17 46 18

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor