Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Feriearbete sommaren 2019, Region Västmanland

Refnr: 20190146

Är nyfiken på sommarjobb inom Region Västmanland? Varje sommar erbjuder vi feriejobb för dig som går år 1 och 2 på gymnasiet. Ta chansen att få kunskap om och en inblick i någon av våra spännande verksamheter!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


För vem?

För dig som går i år 1 eller 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Västmanland kan söka feriejobb inom Region Västmanland.
Du måste ha fyll 16 år och kan söka till och med det år du fyller 18 år. Feriejobben fördelas genom lottning.


Arbetsuppgifter

Ferieplatserna finns framförallt inom vården men också inom övriga verksamheter i Region Västmanland. Du kommer att få en bra inblick i verksamhetens arbete och vara en viktig extraresurs under sommarperioden. Ferieplatser finns i både Västerås, Köping, Fagersta och Sala.

Genom att erbjuda feriejobb vill vi ge dig kunskap om och inblick i våra olika verksamheter. Hos oss finns över 70 olika yrken att välja mellan. Vi vill visa vår spännande verksamhet och hoppas att du som ungdom i framtiden ska välja att utbilda dig till ett yrke som finns hos oss!

Upplysningar

Feriearbetet är uppdelat på två arbetsperioder:

Period 1, veckorna 25-28
Period 2, veckorna 29-32

Du måste kunna arbeta hela den valda perioden. Arbetet är på deltid, 75%, sex timmar/dag.

En obligatorisk informationsträff kommer att hållas i början/mitten av juni.

Din ansökan ska innehålla:

Personligt brev där du beskriver dig själv.

När får jag besked?

Observera att erbjudande om feriearbete kommer att skickas via e-post. Var noga med att fylla i en korrekt e-postadress i din ansökan. Om det blir just du som får en plats, får du ett besked i slutet av mars. Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. 


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Rekryteringsfunktionen HR-Service
021-174211

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor