Feriearbete sommaren 2019, Region Västmanland

Refnr: 20190146

Är nyfiken på sommarjobb inom Region Västmanland? Varje sommar erbjuder vi feriejobb för dig som går år 1 och 2 på gymnasiet. Ta chansen att få kunskap om och en inblick i någon av våra spännande verksamheter!

För vem?

För dig som går i år 1 eller 2 på gymnasiet och är folkbokförd i Västmanland kan söka feriejobb inom Region Västmanland.
Du måste ha fyll 16 år och kan söka till och med det år du fyller 18 år. Feriejobben fördelas genom lottning.

Ferieplatserna finns framförallt inom vården men också inom övriga verksamheter i Region Västmanland. Du kommer att få en bra inblick i verksamhetens arbete och vara en viktig extraresurs under sommarperioden. Ferieplatser finns i både Västerås, Köping, Fagersta och Sala.

Genom att erbjuda feriejobb vill vi ge dig kunskap om och inblick i våra olika verksamheter. Hos oss finns över 70 olika yrken att välja mellan. Vi vill visa vår spännande verksamhet och hoppas att du som ungdom i framtiden ska välja att utbilda dig till ett yrke som finns hos oss!

Upplysningar

Feriearbetet är uppdelat på två arbetsperioder:

Period 1, veckorna 25-28
Period 2, veckorna 29-32

Du måste kunna arbeta hela den valda perioden. Arbetet är på deltid, 75%, sex timmar/dag.

En obligatorisk informationsträff kommer att hållas i början/mitten av juni.

Din ansökan ska innehålla:

Personligt brev där du beskriver dig själv.

När får jag besked?

Observera att erbjudande om feriearbete kommer att skickas via e-post. Var noga med att fylla i en korrekt e-postadress i din ansökan. Om det blir just du som får en plats, får du ett besked i slutet av mars.

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Rekryteringsfunktionen HR-Service