Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Erfarna sjuksköterskor till Hjärtsektionen i Västerås

Refnr: 20190320

Har du arbetat flera år som sjuksköterska och nu är på jakt efter nya utmaningar? Kom till oss på Hjärtsektionen i Västerås. Här finns stora möjligheter för dig som vill jobba inom kardiologisk sjukvård som har en hög placering inom det nationella kvalitetsregistret i Sverige.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

På Hjärtsektionen har vi en god arbetsmiljö som bygger på en gemensam värdegrund som leder oss i det dagliga arbetet. Våra värdeord är bemötande, helhetsperspektiv, lojalitet, ansvar, respekt och delaktighet. Vårt hälsoteam arbetar aktivt med att stärka gemenskapen och bidrar till en hälsofrämjande arbetsplats. Vi är så glada för att vi i fjol vann arbetsmiljöpriset Solrosen med motiveringen:

“Hjärtsektionen är en arbetsplats som fokuserat och engagerat har fortsatt sitt arbete med att utveckla en hälsofrämjande arbetsplats trots det senaste årets höga arbetsbelastning. Detta visar på att de har fått till ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete som är hållbart över tid. Ett sådant strukturerat arbete har de även fått till i arbetet med sjukfrånvaro där de på ett föredömligt sätt arbetar för att skapa förutsättningar för återgång i arbetet bland annat genom arbetsanpassning.

Genom ett engagerat och uppskattat ledarskap, samt med hög grad av delaktighet hos medarbetarna, har Hjärtsektionen skapat en miljö där medarbetare trivs och patienter får en vård av hög kvalitet. På Hjärtat värdesätts samtliga medarbetares kompetens och alla yrkesgrupper inkluderas gemensamt i arbetet med patienterna. Dessa delar är sådana som är viktiga i arbetet för att skapa förutsättningar för att vara en hälsofrämjande arbetsplats.”

Vi kan även stolt berätta att vi för fjärde året i rad är högt rankade i det nationella kvalitetsregistret Swedeheart.

 

Om arbetsplatsen/Arbetsuppgifter

Hjärtmottagningen är en del av Hjärtsektionen. Inom Hjärtsektionen bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård. På vår mottagning finns svikt-, kranskärls-, AK(antikoagulantia)- , flimmer- och pacemakermottagning samt en telefonrådgivning och en forskningsenhet. Hjärtmottagningen har även ett nära samarbete med vår hjärtdagvård. I direkt anslutning ligger även hjärtavdelningen och angio/PCI-labb.

På vår sektion har vi ett otroligt engagemang, vi stöttar och hjälper varandra. Detta bidrar till ett glatt och angenämt arbetsklimat.

Vi söker nu två erfarna sjuksköterskor till vår sektion som kommer rotera mellan mottagningens telefonrådgivning och AK-mottagningen samt hjärtavdelning. I framtiden kan arbetsuppgifterna komma att utvecklas.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kardiologi/HIA-vård.

Du är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot dina arbetskamrater. Genom rak kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet i enlighet med våra värderingar. Du har lätt för att leda, planera och prioritera.

Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är placerad på hjärtmottagningen med viss tjänstgöring på hjärtavdelningen.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Karin Thunell
Tf Enhetschef
021-17 61 14

Josefin Lundin
Förtroendevald Vårdförbundet
021-174320

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor