Erfaren kock till Kost i Västerås

Refnr: 20180975

Har du ett genuint intresse för mat och matlagning och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Kost rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att från en à la cartemeny välja mellan 45 rätter vid varje måltid.

Kost befinner sig nu i en spännande utvecklingfas med utökade uppdrag att leverera mat till Nyköping och vi behöver därför ännu fler erfarna kockar till vårt team. Är du vår nya kollega?

Som kock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat:

• Tillagning av patientmat samt mat till restauranger och catering
  • Mise en place av råvaror till recept
  • Varumottagning och varukontroll
  • Dukning av mat till patienter

Andra arbetsuppgifter som förekommer är dukning av patientportioner, diskning, städning och dokumentation i egenkontrollprogrammet.

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Landstinget i Uppsala län. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision som ledstjärna ”Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor”.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du har kockutbildning och erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Meriterande är om du har kunskaper i näringslära och dietkoster. Goda datakunskaper samt kunskaper i svenska språket är ett krav för tjänsten.

Då arbetet innefattar många olika moment är det viktigt att du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter utan att blir stressad. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att öka andelen ekologiska livsmedel. Det är även av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.

Titel i regionen: Kock

Timanställning

Placeringsort: Västerås

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 16 december 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Karin Flygelholm
Enhetschef