Logotyp Region Västmanland

Epilepsisjuksköterska till Stroke-neurologimottagningen Medicinkliniken, Västerås

Refnr: 20210999

Hos oss får du ett omväxlande dagtidsarbete. Vi söker dig som är stabil, skapar relationer och bygger en framtid med oss på enheten.

Som sjuksköterska hos oss är din arbetstid förlagd måndag-fredag stora delar av dina arbetsuppgifter innebär

• Telefonrådgivning
  • Egen mottagning med egna patientbesök, stöd råd och behandling
  • Telefonuppföljningar
  • Dagvård

Administrativa uppgifter så som väntelistor, bokningar, journalföring, bevakningar mm

Vi är en stor mottagning med patienter från hela Regionen, inom området Neurologi. Vi har daglig telefonrådgivning och vi driver egna mottagningar. Vi jobbar tillsammans i diagnosgrupper för att driva verksamheten framåt. Vi är i dagsläget 9 sjuksköterskor som arbetar på Neurologimottagningen.

Teamarbete och sammanhållning är en central del i verksamheten och i teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi samarbetar också med ett paramedicinskt team.

I arbetet på egen mottagning ingår bl a att tillsammans med neurolog och kollega att starta och följa upp behandlingar. Vi planerar självständigt våra mottagningar och för egna väntelistor.
Dagvårdsverksamhet, där vi mestadels utför infusioner och injektioner. Idag har vi sjuksköterskemottagningar inom Epilepsi, Huvudvärk/migrän, MS, Stroke samt Parkinson.

Vi arbetar i ljusa o fina lokaler med möjlighet att kunna arbeta ostört vb men har ändock närheten till våra kollegor

Vi ger dig en ordentlig upplärning och stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.

Legitimerad sjuksköterska.

Du kan arbeta självständigt och i team. Mottagningsvana och erfarenhet av neurologi och Epilepsivård är meriterande men inget krav. Har du högskoleutbildning inom Epilepsi ser vi det som väldigt värdefullt

Du behöver ha god datavana. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Du kan planera och strukturera i din arbetsvardag och mottagning, du är drivande och ansvarstagande samt effektiv. Intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är av stor vikt eftersom verksamheten ständigt utvecklas och förändras. Personliga egenskaper och färdigheter är viktiga för oss. Vi söker dig som är stabil och trygg i din yrkesroll och driver din verksamhet framåt. Arbetet på mottagningen är omväxlande och inte alltid förutsägbart varför flexibilitet och en förmåga att anpassa sig till ändrade omständigheter är en självklarhet.

Tillsvidareanställning, heltid, anställningsgrad kan eventuellt diskuteras.

Välkommen med din ansökan senast 12 december 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Lena Krantz
Enhetschef
Sara Östring Jalonen