Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschefer till Operationskliniken

Refnr: 20180180

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 8 april.

 

Operationskliniken erbjuder möjlighet till utveckling och variation.

Att vara enhetschef på Operationskliniken är ett roligt och utvecklande arbete. Som enhetschef har du ansvar för produktion, vårdkvalitet, patientsäkerhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Ditt uppdrag blir även att driva, förbättra och utveckla verksamheten utifrån uppsatta mål och du kommer att ingå i klinikledningen och få möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Det är en spännande verksamhet på många sätt med bland annat robotkirurgi under utveckling. Det har också nyligen tagits beslut om att ett nytt operationshus ska byggas vilket för kliniken kommer att innebära stora förbättringar.

Arbetet innebär många kontakter med andra verksamheter och du kommer att känna att du har möjlighet att göra skillnad för patienter.

 

Om arbetsplatsen

Operationsavdelningen bedriver operationsverksamhet dygnet runt. Det genomförs ca 16500 operationer per år inom framförallt kirurgi, ortopedi, kärl, gynekologi/obstetrik, tand- och ögonoperationer.

Avdelningen är uppdelad i 3 enheter som vardera leds av enhetschef tillsammans med arbetsledare. På arbetsplatsen möts du av engagerade och drivna medarbetare.

Vi har en bred kirurgisk verksamhet som innefattar allt från korta till långa ingrepp inom dagkirurgi, akut- och planerad vård.

Operationskliniken har ett mycket förmånligt tidsvärderingssystem med möjlighet till sänkt veckoarbetstid vid arbete blandat natt och dag.

Som enhetschef kommer du att vara direkt underställd verksamhetschef.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna specialistsjuksköterska inom anestesi- eller operationssjukvård eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant. Du har dokumenterad ledarerfarenhet. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från operationssjukvård.

Du är en person som på ett lugnt och tydligt sätt kan hantera situationer som snabbt kan uppkomma och fatta rätt beslut. Personal ska känna trygghet under ditt ledarskap där du skapar engagemang och delaktighet.

Du tar hänsyn till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut.

 

Anställningsvillkor

Förordnande som enhetschef under 5 år. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 april 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Håkan Scheer
Verksamhetschef
021-17 57 01
hakan.scheer@regionvastmanland.se

Eva Strömberg Jönsson
Enhetschef
021-17 36 53
eva.stromberg-jonsson@regionvastmanland.se

Marita Larsson
Enhetschef
0221-262 04
marita.larsson@regionvastmanland.se

Katrin Pettersson Sabel
Vårdförbundet
katrin.pettersson.sabel@regionvastmanland.se

Carina Forsell
Kommunal
021-17 36 26

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor