Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Vuxenpsykiatriska mottagning 1 i Köping

Refnr: 20200075

Är du en utvecklingsinriktad ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef på mottagningen ansvarar du för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med att behålla och utveckla kvaliteten i vården samt skapa förutsättningar för en god och hållbar arbetsmiljö. Din personalgrupp består av cirka 17 medarbetare från flera olika yrkesgrupper som sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, sekreterare och arbetsterapeut. Därutöver har du ett arbetsledande ansvar för läkare på mottagningen.

En av dina enhetschefskollegor finns placerade i din närhet vilket främjar ett nära samarbete i vardagen och möjlighet till erfarenhetsutbyte kollegor emellan. En viktig del i mottagningens framgång är samverkan med både interna och externa samverkanspartners. Du deltar i vuxenpsykiatrins ledningsgruppsarbete och utöver din chefsfunktion på mottagningen kan övergripande uppdrag ingå.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagningen 1 i Köping är placerad under vuxenpsykiatri Västmanland. Vuxenpsykiatrin är uppdelad i tre sektioner: länsgemensamma resurser som består av slutenvård och psykiatrisk akutmottagning, öppenvården som är samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet och beroendevård som består av en beroendemottagning och slutenvård. Uppdelningen bidrar till att skapa en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.

Arbetsplatsen du kommer till består av medarbetare som har ett genuint intresse för specialistpsykiatri. Kompetensen är hög. På mottagningen pågår utvecklingsarbete där man tillsammans med den andra mottagningen tar ett gemensamt ansvar för de vuxenpsykiatriska patienterna även om mottagningarna rent organisatoriskt är formellt åtskilda.

 

Kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning med relevant inriktning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från psykiatrisk vård samt erfarenhet från arbete i ledande befattning. Det är även fördelaktigt med erfarenhet från utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en trygg och stabil person som har förmågan att skapa engagemang och delaktighet i grupper och som bidrar till ett gott samarbete med andra. Du är tydlig i din kommunikation och du är mån om att budskap och förväntningar når fram. För att trivas i denna roll ser vi även att du har förmågan att prioritera och vara flexibel i situationer som dyker upp och kan fatta snabba beslut när det krävs utan att tappa det strategiska perspektivet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession, tidsbegränsat förordnande som chef.
Tillträde efter överenskommelse.  

Region Västmanland har ett stort utbud av interna utbildningar, där har du möjlighet till vidareutveckling inom chef-och ledarskaps området utifrån din roll och tidigare erfarenheter. Du har även tillgång till regionens breda utbud av stödfunktioner för dig som chef.

Läs mer om vad vi erbjuder till dig på: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 

 

Välkommen med din ansökan senast 2 mars 2020!

 

 

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Kontaktpersoner

Lena Nygren
Sektionschef
021-17 32 63
Julia Fosstveit
Enhetschef
0221-26 376
Sanna Väisänen
Psykologförbundet
021-17 33 58
Karin Carlsson
Läkarföreningen
021-176653
karin.carlsson@regionvastmanland.se
Per Holmdahl
Kommunal
021-173941
Kristina Kempe
Fysioterapeuterna
021-17 57 55
Cecilia Hedlund
Facklig kontaktperson
021-17 32 82
cecilia.hedlund@regionvastmanland.se
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Enhetschef till Diabetes- Njur- och Lungavdelningen Västerås 2020-02-19
Enhetschef till Öron-näsa-halskliniken Västerås 2020-02-14
Enhetschef till BUP i Fagersta Västerås 2020-02-12

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor