Enhetschef till Västmanlands sjukhus Sala

Refnr: 20190040

Vill du utvecklas i ditt ledarskap och samtidigt fortsätta jobba kliniskt? Vi söker en enhetschef som vill hjälpa oss att bibehålla vår goda arbetsmiljö. Vill du komma till vårt härliga gäng?

Som enhetschef kommer du att dela ledarskapet för gruppen tillsammans med den andra enhetschefen. För oss är teamarbete viktigt, och någonting vi vill att du arbetar för att utveckla vidare.

Du har medarbetarsamtal och lönesamtal med din grupp, undersköterskegruppen och ansvarar för bemanningen och planering kring schema. Du är delaktig i ledningsgruppen på kliniken.

Som enhetschef hos oss kommer du arbetar nära den andra enhetschefen, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Avdelningen består av 18 vårdplatser och här vårdar vi patienter med rehabiliteringsbehov efter stroke eller ortopedisk diagnos. Många patienter som vårdas hos oss är multisjuka äldre men även patienter med rent medicinska diagnoser som till exempel diabetes och hjärtsvikt. På avdelningen bedrivs även vård vid livets slutskede. Våra patienter upplever en trivsam och lugn miljö på avdelningen.

Övrig verksamhet på Västmanlands sjukhus Sala består av medicinmottagning, avancerad hemsjukvård (LAH), en rehabiliteringsenhet samt viss endoskopiskverksamhet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och slutenvården.

Det här är ett uppdrag för dig som är en entusiasmerande ledare, kan motivera och skapa engagemang och delaktighet. Du behöver vara självgående och kunna agera utifrån dig själv och din övertygelse. Andra viktiga egenskaper vi värdesätter är personlig mognad, att du är strukturerad, tydlig och lugn samt stabil även i pressade situationer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Heltid fördelat 75% som enhetschef och 25% kliniskt arbete.

Dagtid.

Tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett förordnande som chef under två år.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 3 februari 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Sarah Åkesson
Enhetschef