Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Vårdnära service, Region Västmanland

Refnr: 20190309

Är du chef idag och drivs av en vilja att leda andra samtidigt som du har förmåga att skapa delaktighet och ansvarstagande? Då kan du vara den person vi söker som enhetschef till Vårdnära service.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för Vårdnära service (VNS) ansvarar du för områdena avdelningskök, städ och vårdnära servicetjänster på Västerås sjukhus. Du har helhetsansvar för ekonomi, personal och verksamhet inom den enhet du leder.

Den aktuella enheten består av ca 25 medarbetare som är uppdelade i VNS-team om 5 personer vars arbete består av servicerelaterade uppgifter på sjukhusets vårdavdelningar. Eftersom teamen finns utspridda på olika verksamheter kommer ditt arbetet till stor del bestå av kontinuerlig dialog med kunder och medarbetare. Din huvudskaliga uppgift är att skapa goda relationer och väl fungerande rutiner samt vara det stöd till kunder och medarbetare som krävs för att verksamheten ska fungera.

Du kommer även att samarbeta med dina enhetschefskollegor inom Samlad service i olika utvecklingsprojekt och kan också komma att driva egna projekt. Du rapporterar till verksamhetschefen och sitter med i ledningsgruppen för Samlad service.

För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du kunna leda din enhet mot uppsatta mål i en politiskt styrd verksamhet.

Om arbetsplatsen

Vårdnära service ligger under verksamheten Samlad service som sedan år 2018 är en ny verksamhet inom förvaltningen Verksamhets- och ledningsstöd. I Samlad service ingår ansvar för vårdnära service, städning, restauranger, catering och kaffemaskinservice. Verksamhetens mål är att vara en modern servicepartner till vården och erbjuda ett standardiserat utbud av vårdnära servicetjänster i syfte att för vårdpersonal frigöra mer tid till patienterna.

Här kan du läsa mer om regionens förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen, minst 3 års dokumenterad erfarenhet av ledande chefsbefattning med ekonomi, verksamhets- och personalansvar. I din tidigare ledarskapsroll har du haft direkt personalansvar för 20-30 medarbetare eller fler. För att lyckas i rollen som enhetschef krävs att du har ekonomisk förståelse och grundläggande kunskaper i arbetsmiljö. Det är en självklarhet att du har kunskap och vana att arbeta med dator som arbetverktyg samt har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. 

Vi ser det som meriterande om du under de senaste fem åren har arbetat inom något serviceyrke t.ex. vård, hotell och restaurang. Kunskaper i städstandard ser vi som en fördel.

Du är en person som utmanas av att tillsammans med medarbetare och kunder lösa dagliga utmaningar. Du kan lyfta blicken och se helheten i verksamheten. Du vågar agera och känner dig trygg med att fatta beslut och är mån om att kommunicera och leva upp till förväntningar på god kvalitet och service.

Anställningsvillkor

Heltid, provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 april 2019!

Vi kommer att genomföra intervjuer under v. 19 och v. 20.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

 

Kontaktpersoner

Marcus Jonasson

Verksamhetschef

vxl. 021-17 30 00

 

Sven Frank

Kommunal

0224-58036

Kontaktpersoner

Marcus Jonasson
Verksamhetschef
vxl. 021-173000

Sven Frank
Kommunal
0224-58036

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor