Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Urologmottagningen Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20200241

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du verksamhets-, ekonomi och personalansvar. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och är därmed även delaktig i den övergripande utvecklingen av verksamheten. 

Som chef har du en avgörande roll i att leda och utveckla oss vidare. Tillsammans med oss kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården, främja patientarbetet, skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och möjliggöra ett gott medarbetarskap. Du företräder mottagningen men även hela Urologkliniken.

 

Om arbetsplatsen

Urologkliniken, Västmanlands sjukhus Västerås, är en fristående klinik som har det övergripande ansvaret för all specialiserad urologi för Västmanland.

Kliniken förfogar över en egen vårdavdelning för akut urologi samt en enhet för elektiv urologi. Elektiva samt akuta urologiska operationer utförs i Västerås. I Köping utförs dagkirurgiska operationer.

Vid mottagningen i Västerås sker högspecialiserad öppenvårdsurologi inklusive ESVL och urodynamiska utredningar. Vi bedriver även mottagningsverksamhet i Köping och Fagersta.

Vi är en liten klinik med framåtanda och möjligheter. Olika personalkategorier som bildar team är vår styrka, vilket ger förbättrade flöden och processer. Vi ligger i framkant inom sjukhuset vad gäller effektivt processarbete där du blir en viktig del i det fortsatta arbetet. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra processer i syfte att säkerställa en hög patientsäkerhet och att ge en god kvalitativ vård. Urologkliniken består idag av ca 70 engagerade medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av chefsuppdrag är ett krav. Det är meriterande om du har dokumenterad ledarskapsutbildning.

Som enhetschef hos oss behöver du kunna driva utveckling och skapa delaktighet, intresse och engagemang hos dina medarbetare. Du ser konstruktivt på situationer där du stöter på hinder. Du uppmanar och inspirerar medarbetarna för att komma med kreativa lösningar och idéer.

Du är en trygg och stabil person med stor självinsikt. Du kommunicerar och motiverar i ett synligt, närvarande och coachande ledarskap.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession. Tidsbegränsat chefsförordnande, heltid, dagtid.

 

Välkommen med din ansökan, senast 13 april 2020

 

Kontaktpersoner

Sari Stenius
Verksamhetschef
021-17 69 32
Jessica Samuelsson
Vårdförbundet
021-17 30 00 (vxl)
Jo Ann Sevilla Andersson
Kommunal
021-17 30 00 (vxl)

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor