Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Sektion Beroendevård

Refnr: 20190563

Är du bra på att leda och motivera andra och på att skapa engagemang och delaktighet? Har du ett intresse för beroendefrågor? Nu söker vi en enhetschef till Sektion beroendevård.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef hos oss kommer du att leda arbetet och ha verksamhets-, ekonomi- och personalansvar. Idag är vi 18 medarbetare bestående av skötare, sjuksköterskor och samordare.

I framtiden planeras en utökning av verksamheten i form av en Tillnycktringsenhet (TNE). Du kommer att ha ett tätt samarbete med chefen på TNE då det kommer att finnas många fördelar med samverkan enheterna emellan.

I din roll ingår även samarbete med övriga vården och med länets kommuner och socialtjänster. Du kommer att ingå i vuxenpsykiatrins ledningsgrupp. Närmsta chef är sektionschefen.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är i en spännande utvecklingsfas där verksamheten är uppdelad i tre sektioner: länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning), öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) och beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård). Uppdelningen är gjord för att skapa en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Vi är belägna på sjukhusområdet, som ligger nära E18, med goda möjligheter till personalparkering.

Det här är en arbetsplats där medarbetarna har en hög kompetens inom beroendevård och ett genuint intresse för att arbeta med utsatta människor. Vi på avdelning 91 är ett gäng som tycker att det är viktigt att ha ett professionellt förhållningssätt och känna stolthet över vårt uppdrag.

Vi erbjuder dig:

  • Ettårigt introduktionsprogram för chefer
  • Väl fungerande stödfunktioner för dig som chef
  • Ett spännande jobb i en evidensbaserad verksamhet
  • En erfaren chef som mentor.


Kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du behöver även ha arbetslivserfarenhet från psykiatrisk vård för att vara aktuell för denna tjänst. Vidareutbildning inom psykiatrisk vård och/eller beroendevård är meriterande liksom erfarenhet från ledande uppdrag/sidouppdrag. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet och intresse för verksamhetsutveckling och förändringsarbete och kunskaper inom beroendevård och arbetsmijö. Goda kunskaper i svenska samt goda datakunskaper är krav.

Dina formella kvalifikationer är viktiga, men vi lägger också stor vikt hur du är som person. Att du är tydlig i din kommunikation och kan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt är viktigt för oss. Du har en förmåga att motivera och utveckla andra och är bra på att skapa engagemang och delaktighet i en grupp. Är du dessutom initiativrik, så kommer du att trivas hos oss!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med tidsbegränsat förordnande som chef under 4 år.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 september 2019

 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Patrik Kalander
Sektionschef Beroendevård
021-17 42 39

Per Holmdahl
Kommunal
021-17 58 10

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
harriet.lindqvist@vardforbundet.se

Karin Carlsson
Läkarförbundet
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor