Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Röntgenkliniken

Refnr: 20190312

Lockas du av ledarskap i en verksamhet som kännetecknas av en blandning av teknik, processer och omvårdnad ? Då kan du vara rätt för oss och vi för dig.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ansvar för personal, verksamhet och ekonomi. Personalgruppen består av drygt 100 personer inom olika yrkeskategorier såsom röntgensjuksköterskor,sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Som stöd har du fyra arbetsledare som bland annat ansvarar för genomförande av medarbetar- och lönesamtal samt en bemanningsassistent som ansvarar för bemanningsplanering och dagliga placeringar.

Som enhetschef kommer du att vara direkt underställd biträdande verksamhetschef och ingå i klinikens ledningsgrupp där du deltar i klinikövergripande arbete. Du kommer att ha två enhetschefskollegor som du kan utbyta erfarenheter med.

Röntgenkliniken utgör en servicefunktion till övriga kliniker och verksamheten ingår i många processer bland annat flertalet standardiserade vårdförlopp. Kliniken hanterar ca 180 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar ständigt med att få en snabbare och säkrare hantering av patientflödet. En utmaning för dig blir att förstå de olika modaliteternas förutsättningar men samtidigt kunna prioritera verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

För att kunna möta utmaningen med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen blir ett viktigt område för dig, tillsammans med dina medarbetare, att säkerställa att verksamheten har rätt kompetens. Du kommer också att bli involverad i planering och genomförande av flytt till ny sjukhusbyggnad, ständiga nyinvesteringar och deltagande i upphandlingar.


Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån deras behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har, en för tjänsten, relevant akademisk utbildning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från chefs- och ledarskap. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från röntgenverksamhet.  

Vi söker en person med förmågan att skapa engagemang och delaktighet kring ett uppdrag. Du har lätt att skapa yrkesmässiga kontakter och du samarbetar bra med andra. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt, i stressiga situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har en god förmåga att planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.


Kontaktpersoner

Henrik Drott
Biträdande verksamhetschef för röntgenkliniken
021-17 51 36

Kristin Metzger
Facklig representant för Kommunal
kristin.metzger@regionvastmanland.se

Inga-Lena Jonsson
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet
inga-lena.jonsson@regionvastmanland.se

Susanne Bergström
Facklig kontakt för Vision
susanne.bergstrom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor