Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Röntgenkliniken i Köping

Refnr: 20190445

Lockas du av ledarskap i en verksamhet som kännetecknas av en blandning av teknik, processer och omvårdnad? Då kan du vara rätt för oss och vi för dig. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som Enhetschef för röntgen i Köping kommer du ansvara för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Din personalgrupp består av drygt 30 röntgensköterskor och undersköterskor som arbetar i länsdelarna Köping, Sala och Fagersta. Som stöd har du en arbetsledare som bland annat ansvarar för genomförande av medarbetar- och lönesamtal samt övergripande ansvar för dagliga bemanning och planering av verksamheten.

På röntgen i Köping har vi två konventionella röntgenutrustningar, två datortomografer, ett ultraljud och en magnetkamera. I Sala och Fagersta finns det en konventionell utrustning på varje enhet. Tjänsten är stationerad i Köping men det ingår också resor till Sala, Fagersta och Västerås

Som enhetschef kommer du vara direkt underställd biträdande verksamhetschef som sitter i Västerås och du ingår i klinikens ledningsgrupp där du deltar i klinikövergripande arbete. Du kommer ha två enhetschefskollegor i Västerås som du kan utbyta erfarenheter med.

 

Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån deras behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har, en för tjänsten, relevant akademisk utbildning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från chefs- och ledarskap. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från röntgenverksamhet.  

Vi söker en person med förmågan att skapa engagemang och delaktighet kring ett uppdrag. Du har lätt att skapa yrkesmässiga kontakter och du samarbetar bra med andra. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt, i stressiga situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har en god förmåga att planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas v 35.


Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2019!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36

Kristin Metzger
Kommunal
021-17 30 00

Ulrika Stjernström
Vårdförbundet
0221-260 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor