Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Rehabenheten Köping

Refnr: 20180300

Har du engagemang och intresse för rehabilitering och chefskap? Vill du tillsammans med oss driva utveckling av rehabiliteringsinsatser för våra patientgrupper? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens samt vara med att skapa ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I chefsuppdraget ingår arbetsmiljö-, personal-, verksamhets- och ekonomiskt ansvar. En viktig uppgift är att driva professionsfrågor och verksamhetsutveckling. I din roll som enhetschef är du direkt underställd biträdande verksamhetschef och kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du har också fyra sektionsledare i verksamheten.
 


Om arbetsplatsen

Rehabenheten Medicin i Köping består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, logopeder, dietist och rehabassistenter. Rehabenhetens uppdrag innefattar de paramedicinska yrkesgruppernas rehabiliterande och utredande insatser vid Medicinkliniken Köping. Verksamheten innefattar slutenvård samt specialiserad öppenvård som främst består av patienter remitterade från berörda kliniker. Verksamheten tar regelbundet emot studerande inom flertalet professioner. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med 39 kompetenta medarbetare och med stora möjligheter att vara med och forma verksamheternas framtid!


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom hälso-och sjukvård som bedöms relevant för uppdraget, gärna på magisternivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet som chef samt att du har yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Det är även meriterande om du har lett projektuppdrag och har utbildning inom ledarskap. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och chefs- och ledarskapsegenskaper, så som förmåga att fatta och förverkliga beslut samt att tillvarata och utveckla medarbetarnas erfarenheter och kompetens. Du trivs med teamarbete, är engagerad, målmedveten och flexibel samt har god förmåga att samarbeta. Du är intresserad av att i samarbete driva verksamhetsutveckling och implementering. Du skall också ha förmåga att verka för en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.


Anställningsvillkor

Tillsvidare anställning, med förordnande som enhetschef i 4 år
Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Kristina Holmberg
Bitr. verksamhetschef
0221- 26259

Isabell Sund
FSA
0221-26235

Elin Eriksson
Fysioterapeuterna
0221-261 61

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor