Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Ortopedkliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190837

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om tjänsten

Som enhetschef på ortopedklinikens ”dygnet runt vårdavdelning” leder och fördelar du tillsammans med sektionsledare arbetet för en arbetsgrupp på cirka 85 personer. Du är tydligt delaktig i utformningen av verksamheten och ingår i klinikens ledningsgrupp och är delaktig i hela klinikens utveckling. Genom ditt ledarskap och engagemang tillser du att verksamheten optimeras utifrån patientupplevd kvalitet och produktivitet. Du är även en viktig del i klinikens patientsäkerhetsarbete genom att skapa rutiner och tydliga arbetsbeskrivningar.

 

Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Planerad dagkirurgi genomförs till stor del vid Västmanlands sjukhus Köping medan planerad inneliggande kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås. Ortopedkliniken i Västmanland har två mottagningar, en på Västmanlands sjukhus Västerås och en på Västmanlands sjukhus Köping samt två vårdavdelningar i Västerås. På kliniken finns även en rehabenhet. Vår målsättning är att vår arbetsplats ska bli ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård.

 

Kvalifikationer

Minst treårig vårdutbildning. Det är meriterande om du har tidigare chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har en relevant påbyggnadsutbildning inom t ex ledarskap.

Du är en person som tar stort ansvar för din uppgift och planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du behåller ditt lugn och agerar kontrollerat i stressiga situationer och fokuserar på rätt saker. Du ger inte upp utan arbetar till det att uppgifter är avslutade eller resultat uppnådda. Du utövar ditt ledarskap genom att förse andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå fram till uppsatta mål. Du skapar engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 januari 2020

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Per-Otto Olsson
Verksamhetschef
021-17 66 92
Susanne Antonsson
Verksamhetsutvecklare
021-17 35 38
Elisabeth Johansson
Fysioterapeuterna
021-17 34 32
Saman Abdulkareem
Läkarföreningen
021-17 30 00 vxl
Anne Berglund
Kommunal
021-17 55 15
Lena Zakrisson Andersson
SSR
021-17 32 89
Angelica Gradh
Vårdförbundet
021-17 64 64

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor