Logotyp Region Västmanland

Enhetschef till Onkologens dagvårdsavdelning Västerås

Refnr: 20210722

Vården på Onkologkliniken bygger på en helhetssyn av människan vilket återspeglar sig även bland klinikens chefer. Medarbetaren är klinikens viktigaste framgångsfaktor och därför sätter vi oerhört stort värde på ett gott ledarskap.

Är du en synlig och närvarande ledare som vill arbeta på en utbildningsfokuserad klinik där du får möjlighet att bidra till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling? Då kanske det är dig vi söker!

I enhetschefens uppdrag ingår att bedriva ledarskap enligt regionens chefspolicy. Vidare kommer du att arbeta med frågor som rör organisation och verksamhet. Ditt fokus kommer att vara ansvar för ekonomi, personal och verksamhet för vår dagvårdsavdelning samt forskningsenhet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att planera och vidareutveckla verksamheten inom givna ramar samt leda och fördela det dagliga arbetet och den dagliga driften. Kliniskt arbete ingår under sommarperioden och anpassat utifrån din kompetens och ditt intresse.

Onkologikliniken består idag av 125 medarbetare och vården bygger på en helhetssyn av människan vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer. Onkologikliniken består av mottagning, dagvårdsavdelning, slutenvårdsvårdavdelning, strålbehandling samt vår forskningsenhet. Vi behandlar de flesta cancerdiagnoser, undantaget är personer under 18 år, gynekologiska tumörer och hematologiska maligniteter.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med chefserfarenhet samt har ett stort intresse för ledarskap. Det är meriterande med vidareutbildning inom palliativ vård eller onkologi samt kunskap och erfarenhet inom onkologisk vård. Har du arbetat med SAM, systematiskt arbetsmiljöarbete samt har utbildning inom ledarskap ser vi det som meriterande för tjänsten. Vidare har du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du är självgående och driver dina egna processer framåt, tar initiativ och är mål- och resultatfokuserad. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat förordnande 4 år.
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 1 november 2021.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Helena Granstam Björneklett