Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Käkkirurgi/Orofacial medicin

Refnr: 20190319

Är du vår nästa enhetschef? Till Käkkirurgi/Orofacial medicin söker vi en enhetschef som tillsammans med oss vill arbeta för att erbjuda en god specialisttandvård till våra patienter. Det kanske är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ansvar för verksamhet, ekonomi, utvecklingsarbete och personal. Du ingår i klinikens ledningsgrupp. Tillsammans med ledningsgruppen och verksamhetens medarbetare arbetar du för god kvalitet och effektiva processer inom verksamheten. Tjänsten innebär ett nära samarbete med de två andra enhetscheferna inom specialisttandvården och närmsta chef är verksamhetschefen.

Beroende på vilken bakgrund du har så kommer upplägget i tjänsten att se olika ut. Är du som söker tandhygienist eller tandsköterska så är uppdraget 100 %. Är du specialist inom käkkirurgi eller orofacial medicin så kommer chefsuppdraget vara förlagt på 50 % och resterande tid arbetar du kliniskt. Du kommer då att ha ett chefsstöd som stöttar dig med administration.

 

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården är en del av Västmanlands Sjukhus och innefattar samtliga odontologiska specialiteter och har en central steril. Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning och klinisk forskning. Vi har även samarbete med sjukhusets kliniker, framför allt Onkologkliniken och Öron-, näsa-, halskliniken.

Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. Inom Käkkirurgi/Orofacial medicin arbetar idag 28 medarbetare fördelat på specialisttandläkare, tandsköterskor och medicinska sekreterare. Det är en professionell arbetsgrupp som brinner för sitt arbete och vi får goda resultat i index över patientnöjdhet.

 

Kvalifikationer

Du är specialist i käkkirurgi eller orofacial medicin alternativt tandsköterska eller tandhygienist. Vi ser helst att du har en mångårig klinisk erfarenhet och värdesätter erfarenhet av ledarskap. Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper och hanterar Officeprogrammen och kan tillgodogöra dig IT-baserade system. Du har också goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

I rollen som chef och ledare är du inlyssnande och involverar dina medarbetare i arbetet. Du skapar engagemang och delaktighet för att ni ska jobba med ett tydligt teamtänk och nå gemensamma mål. Du är trygg och tydlig i din kommunikation där du vågar att både ta och stå för beslut. Samarbete och samverkan på olika nivåer både intern och externt kommer vara en del i din roll varför vi ser att du är en person som på ett smidigt och lyhört sätt relaterar till andra.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsat förordnande som chef under fyra år med tillsvidareanställning i grundprofession.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019

Titta gärna på vår informationsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Anders Östling
Verksamhetschef Specialisttandvårdskliniken
021-17 30 30

Lena Goliath
Tandläkarföreningen
021-17 67 80

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor