Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Hudkliniken, Region Västmanland

Refnr: 20190757
Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen

Hudkliniken i Region Västmanland finns på sjukhusområdet i Västerås. Här arbetar vi i renoverade lokaler i det gamla sjukhuset, nuvarande Regionhuset. Hudkliniken är en specialistklinik som omfattar behandlingsavdelning, venereologmottagning och hudmottagning. Med patientens bästa i fokus arbetar här omkring 30 personer inom olika yrkeskategorier som sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, medicinska sekreterare och kanslist. Verksamheten har upparbetat ett gott samarbete med Primärvården samt övriga kliniker inom Västmanlands sjukhus och samverkar med andra Regioner i Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef ingår du i klinikens ledningsgrupp och är direkt underställd Verksamhetschefen. Det  innebär att du kommer att vara delaktig i att skapa gemensamma mål för klinikens utveckling och resultat. 

Du har personalansvar för 23 medarbetare inom olika yrkeskategorier som sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och kanslist. I din roll som Enhetschef planerar, leder och samordnar du arbetet inom kliniken. Detta utifrån uppsatta verksamhetsmål och givna ekonomiska ramar samt med fokus på patientsäkerhet och en stimulerande hållbar arbetsmiljö för samtliga medarbetare.

I samarbete med Verksamhetschef och tillsammans med dina medarbetarbetare kommer en av dina utmaningar bestå i att utveckla arbetssätt med hjälp av digitalisering och poliklinisering för att öka patientens delaktighet i vården och erbjuda vård utan väntetid. 

Kvalifikationer

Vi har som krav att du är leg. sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Vidare vill vi att du har erfarenhet av arbete som chef eller har ledarerfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för rollen. Det är meriterande om du har kunskap om ekonomi, arbetsmiljö, systemen Cosmic, Heroma och Agresso. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från slutenvårds- eller öppenvårdsmottagning. Då kommunikation och tydlighet är en väsentlig del av arbetet behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. För att du ska trivas i rollen behöver du vara genuint intresserad av och motiverad att leda andra. 

Du är en person som vill leda andra och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du visar omdöme, skiljer på det personliga och professionella och uttrycker en positiv attityd till verksamheten. Ditt samarbete med andra utmärks av lyhördhet, tydlig kommunikation och lösningsfokus. Du ser möjligheter och har inga problem att ändra riktning när förändringar kräver det.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 8 dec 2019.

Intervjuer planeras att genomföras måndag den 16 dec.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Enhetschef till Röntgenkliniken - Bröstenheten Mammografi, Västerås Västerås 2019-12-04
Enhetschef till ungdomsmottagningen, deltid Västerås 2019-12-03

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor