Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till BUP i Fagersta

Refnr: 20200126

Nu söker vi en enhetschef till BUP i Fagersta. Söker du ett omväxande arbete där du får jobba med utveckling och ledarskap i en verksamhet som kan kännetecknas av delaktighet, hög kompetens, arbetsglädje och en god arbetsmiljö? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef på mottagningen i Fagersta kommer du att ha verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar. Du kommer till en verksamhet som arbetar i tvärprofessionellt team. Medarbetargruppen består av 10 medarbetare bestående av medicinska sekreterare, psykologer, kuratorer och sjuksköterskor. Till gruppen hör också läkare som leds av medicinskt ansvarig läkare och arbetsterapeut som bemannar teamet enligt beställning. Du kommer att ha ett tätt samarbete med medicinskt ansvarig läkare med patientsäkerhet i fokus. Det som kännetecknar medarbetargruppen är hög yrkeskompetens, prestigelöshet, arbetsglädje och en strävan att kontinuerligt utveckla teamarbetet. En viktig del i ditt arbete är att fokusera på den goda arbetsmiljön som finns och att upprätthålla och förbättra denna. 

Det finns en hög ambition på arbetsplatsen att sätta barnets bästa i fokus och tillsammans med medarbetarna arbetar du för att behålla och utveckla en kvalitativ vård. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder och arbetssätt för att kunna erbjuda vård utan väntetid och anpassa vårdinsatserna utifrån barnens behov. En viktig del i tjänsten är även samverkan med skolor, socialtjänst och vårdgrannar och vi hoppas att du kommer att medverka i att förbättra denna för verksamheten viktiga samverkan. 

Du kommer vara delaktig i Barn- och ungdomspsykiatrins (BUPs) ledningsgrupp vilket innebär att medverka i att kontinuerligt definiera och utveckla BUP´s övergripande uppdrag, samt förbättra och säkra klinikens förutsättningar för en god vård med hög kvalitet. Du företräder BUP mottagningen i olika sammanhang både internt och externt. Arbetet som enhetschef innebär också att du är involverad i det kliniska arbetet, ca 50 %, där du stöttar dina medarbetare i patientärenden. Om du inte har en klinisk bakgrund så kan det bli aktuellt med uppdrag som rör klinikövergripande verksamhetsutveckling.

 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt. Som Enhetschef hos oss på BUP i Västmanland välkomnas du till en verksamhet som befinner sig på en påbörjad utvecklingsresa. Vi utvecklar arbetssätt och arbetar för att öka tillgängligheten för våra patienter. Vi vet att det är utmaning i att möta den efterfrågan och de förväntningar som finns för barn- och ungdomspsykiatrin i hela Sverige, men tror starkt på att det går om vi gör arbetet tillsammans. 

Vi satsar på att använda ny teknik för att kunna erbjuda vård på ett mer anpassat och flexibelt sätt. Det är också viktigt för oss att ha koppling till forskningen för att främja ökad kvalitet och utvecklingsmöjligheter. Därför satsar vi på att ha ett bra samarbete med Centrum för klinisk forskning som bedriver patientnära forskning och erbjuder forskningsutbildning.

 

Vi erbjuder dig

 • stimulerande och spännande uppdrag för dig som gillar variation i arbetet
 • en gedigen introduktion under ditt första chefsår, där du har din egen mentor
 • god arbetsmiljö med delaktighet och inflytande.


Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleutbildning som lämplig för verksamhetsområdet, såsom sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, psykolog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant. Det är meriterande om du har erfarenhet som chef eller eller ledare sedan tidigare och om du har ledarskapsutbildning. Det är även meriterande med erfarenhet av barn-och ungdomspsykiatri, vuxenpsykiatri eller annat avgränsande verksamhetsområde. Vi ser även positivt på erfarenhet av och kunskap kring arbetsmiljöarbete. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även goda engelskkunskaper. 

Vi söker dig som 

 • skapar engagemang, delaktighet och underhåller relationer
 • ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser
 • relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt 
 • snabbt ser du hur du ska analysera och sedan agera
 • vet hur du ska organisera och planera
 • gillar att ta initiativ, starta aktiviteter och uppnå resultat
 • är stabil och har god självinsikt
 • uttrycker dig pedagogiskt.

Om du är en person som är intresserad av den verksamhet som BUP driver, så kommer du trivas hos oss.


Anställningsvillkor

Tillsvidare anställning i grundprofession med ett 4-årigt chefsförordnande på 50%. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 4 mars 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Tove Marthin
Verksamhetschef
021-481 85 77
Hanna Davidsson
SSR
021-175729
Anna Wessman
Vårdförbundet
021 17 58 96
Pia Lantz
Facklig representant Kommunal
pia.lantz@regionvastmanland.se
Martha Norberg Jansson
Psykologförbundet
021-17 62 82
Hanna Fridh
Dietistförbundet
021-17 53 46
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Enhetschef till Diabetes- Njur- och Lungavdelningen Västerås 2020-02-19
Enhetschef till Öron-näsa-halskliniken Västerås 2020-02-14
Enhetschef till Vuxenpsykiatriska mottagning 1 i Köping Västerås 2020-02-12

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor