Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Ambulanssjukvården i Köping

Refnr: 20180342

Min nuvarande kollega ska ta sig an nya utmaningar och vi söker därför hennes ersättare. Vi söker dig som vill ha ett utmanande och självständigt arbete samtidigt som du gillar att samarbeta.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ambulanssjukvården söker nu en Enhetschef till stationen i Köping.

  

Arbetsuppgifter

Du och jag delar på ledarskapet. Detta innebär att vi tillsammans kommer att vara närmsta chef för ca 40 medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att ha medarbetarsamtal, lönesamtal och utforma kompetensutvecklingsplaner med medarbetarna, samt att sköta den dagliga driften av ambulansstationen såsom bemanning, skötsel av ambulanser, utrustning och lokaler.

Som enhetschef inom regionen är du ansvarig för verksamhet, personal och ekonomi på enheten. Du ska dessutom som medverkande i ambulanssjukvårdens ledningsgrupp, tillsammans med övriga enhetschefer och områdeschefen, bevaka detta ansvar ur ett länsperspektiv. Som enhetschef har du ansvar för den lokala samverkan, det systematiska arbetsmiljöarbetet samt rehabiliteringsansvar för medarbetarna på din enhet. Du kommer att arbeta administrativt och i den kliniska verksamheten. I tjänsten ingår tjänstgöring i ambulans och då är du en del av en ambulansbesättning. I uppdraget ingår beredskapstjänstgöring, helgarbete och tjänstgöring på obekväm arbetstid när verksamheten så kräver.


Om arbetsplatsen

Ambulanssjukvården utgör tillsammans med akutmottagningen i Västerås, akutkliniken. Ambulanssjukvården har ca 32000 uppdrag per år. I Västmanland utgår ambulanserna från fyra orter, Fagersta, Köping, Sala och Västerås. I ambulanssjukvården drivs också Sjukvårdens Larmcentral som prioriterar 112-samtal och dirigerar länets ambulanser. Vi har en välutvecklad utbildningsverksamhet i samarbete med regionens utbildningsfunktion Lärcentrum. Vi har tillsammans med personalen skapat en arbetsplats med god kommunikation. vilket vi är mycket stolta över.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har vilja och förmåga att leda i en verksamhet som hela tiden utvecklas samt att skapa motivation och delaktighet hos medarbetarna.
  • Har intresse av verksamhetsutveckling och förbättringsarbete
  • Har minst tre års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet av ambulanssjukvård är meriterande.
  • Har tre års sammanhängande körkortsinnehav.
  • Arbetsmiljöutbildning för att kunna ta emot delegering av arbetsmiljöuppgifter

Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av ledarskap är meriterande. Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester om du inte redan har en anställning i Ambulanssjukvården Västmanland. Intyg om simkunnighet på 200 meter skall bifogas ansökan.

För att lyckas i rollen som enhetschef krävs det att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du är initiativtagande och kreativ och besitter förmågan att ha ett nytänkande som kan omsättas i praktik. Du leder, motiverar, skapar engagemang och delaktighet samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplaner, mål och policys. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap och förväntningar är klara för alla berörda parter. Vidare relaterar du till andra på ett lyhört sätt, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt. Du arbetar tills projekt eller resultat är uppnådda och förblir motiverad och effektiv trots att du kan stöta på motgångar. 


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare i grundprofessionen, tidsbegränsat chefsförordnande. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan senast 6 maj 2018! 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Fredrik Leek
Områdeschef, Ambulanssjukvården Västmanland
021-174559

Anders Olsson
Enhetschef
0221-26155

Siw Ekelund
Kommunal
0221-26 318

Ingrid Edman
Vårdförbundet
021-10 41 30

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor