Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Akutmottagningen/Hjärtintensiven Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20190646

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Köpings sjukhus ligger med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken.

 

Om arbetsplatsen

Akutmottagningen/Hjärtintensiven är en enhet som ligger i framkant och har bra resultat att visa. Vi är stolta över att ligga i Sverigetoppen inom hjärtsjukvård och strokesjukvård tillsammans med våra övriga enheter på sjukhuset. I en patientenkät utsågs akutmottagningen som toppetta i Sverige i bemötande. Vi tar emot ca 12 500 patienter per år. Medelvårdtiden på Hjärtintensiven är två till fyra dagar.

 

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef ingår du i klinikens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen. I rollen som enhetschef har du ansvar för personal, verksamhet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Tjänsten innebär ett delat ledarskap på de två enheterna akutmottagningen/HIA.

Som chef har du en avgörande roll i att leda och utveckla denna avdelning vidare.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleutbildning som bedöms relevant för tjänsten. Erfarenhet av chef/ledarskap är ett krav och det betraktas som en merit om du har erfarenhet av arbete inom sjukvård.  

I ditt ledarskap har du förmågan att se helheten, samt stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö.

Vi ser även att du är målinriktad och har förmågan att driva projekt samt ansvara för uppföljning av din verksamhet. Du har en personlig mognad och en god självkännedom, vilket gör dig bekväm i att ha en rak och tydlig kommunikation med din personal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning inom regionen med tidsbegränsat förordnande som chef under 4 år. Heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 20 oktober.

 

Kontaktpersoner

Johan Saaw
Verksamhetschef Västmanlands sjukhus Köping
0221-267 04

För fackliga företrädare:
Ta kontakt med ditt förbund

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor