Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Elektriker till Drift

Refnr: 20190475

Vi befinner oss i ett expansivt skede och planerar för stora investeringar under en längre tid. Vill du arbeta med oss under denna resa? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som nu söker en elektriker. Är du en självgående elektriker med gedigen erfarenhet från yrket? Har du kunskaper som lägst motsvarar BB1-behörighet? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Drift välkomnar dig till en bred verksamhet med varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda chanser till utveckling. Som elektriker hos oss kommer du att samarbeta med förvaltare, entreprenörer, kunder och kollegor. Som elektriker är du ansvarig för den dagliga tillsynen, skötseln och felavhjälpande underhåll. Du kommer främst att utföra drift och skötsel av elanläggningar.

  • Planering och utförande av skötsel, tillsyn och avhjälpande underhåll.
  • Analys av uppkomna fel och brister och ge förslag på åtgärder som ska utföras.
  • Rapportering av funktionsstatus på anläggningen till driftledning.
  • Avrapportering av dagliga händelser och åtgärder på aktuell arbetsorder.
  • Sammanställning av åtgärder i anläggningen som har behov av större planerat underhåll och rapportera till driftledning.
  • Initiering av behov av entreprenörer/material till driftledning.
  • Godkännande av leverantörers följesedel/tidrapport.


Om arbetsplatsen

Drift är en enhet inom Regionservice. Vi på Drift har ett länsövergripande uppdrag och ansvarar för drift och underhåll på sjukhusen och vårdcentraler i Västerås, Sala, Köping och Fagersta. Den förvaltade ytan är cirka 450 000 kvadratmeter.

Vi erbjuder dig:

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker och som lägst har kunskaper motsvarande BB1-behörighet. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från installationsarbeten främst från servicesidan. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med reservkraft och avbrottsfri kraft samt kunskaper kring belysningsstyrningssystem. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har goda IT-/datorkunskaper.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, mån om att leverera lösningar och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är självgående och tar ansvar för att driva, planera och genomföra ditt eget arbete med kvalité. Vi ser att du är lugn, stabil och har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Beredskap ingår i tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Peter Wiklund
Enhetschef
021-17 48 91

Mikael Svanström
Enhetschef
021-17 64 85

Iréne Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor