El-ingenjörer till programmet Nytt akutsjukhus Västerås

Refnr: 20190222

Västmanland är en region i stark utveckling. En del i att stödja utvecklingen är att säkerställa en tillgänglig och säker hälso- och sjukvård som möter förväntningar och behov från innevånarna.

Med ett aktivt strategiarbete, ett helhetsperspektiv, god framförhållning och genomtänkta vägval kan vi tillvarata framtidens möjligheter och vara redo för dess utmaningar- i tid. Som ett led i detta ska regionen uppföra ett nytt akutsjukhus i Västerås och till det söker vi el-ingenjörer.

Var med och forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland!

Vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och utvecklande arbete där du bidrar med dina kunskaper och idéer.

Som elingenjör arbetar du tillsammans med våra fastighetsförvaltare, övriga medarbetare inom Regionfastigheter och hyresgäster. Tillsammans bildar ni team som medverkar under hela byggprocessen i genomförandet av byggprojekt, från idé till färdig produkt. Till ditt stöd finns en väl etablerad planerings-process. I arbetet ingår utredningar av teknisk och ekonomisk art samt uppdrag som projektledare vid genomförandet av entreprenader och underhållsarbeten. Du kommer att vara ett viktigt stöd till Regionfastigheters förändringsarbete.

Omsättningen av personal är låg och man trivs hos oss!

Regionfastigheter inom Region Västmanland utgör en egen verksamhet och vårt huvuduppdrag är att till Regionens verksamheter åstadkomma maximal nytta avseende lokalförsörjning baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi finner lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar i god samverkan med hyresgäster och leverantörer. Vi förvaltar ca 440 000 kvm lokaler spridda i hela regionen. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation. Investeringstakten befinner sig för närvarande på ca 300 mkr årligen. Utöver detta satsar nu regionen stora investeringar för att ge sjukvården och dess kring-verksamheter förutsättningar att möta morgondagens krav på hälso-och sjukvård. Regionfastigheter behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.

Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning med inriktning på byggnads-installationer gällande el-, belysning- och teletekniska installationer i våra fastigheter, alternativt kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har några års yrkeserfarenhet från bygg- och installationsbranschen med installationstäta fastigheter. Meriterande är erfarenhet av utredningsarbete inom teknik och ekonomi och kunskap i entreprenadjuridik samt svagströms-behörighet. Du behöver ha goda datorkunskaper generellt och behärskar Office-programmen, meriterande är att ha arbetat med Wikells Byggberäkningar. Vidare krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. För att trivas i rollen ser vi att du är van att jobba självständigt och ta egna initiativ i ditt arbete samt att du har förmågan att behålla energin i ditt arbete även vid längre projekt.

Tjänsten är stationerad vid vårt Västeråskontor, eventuellt med en lokal placeringen vid projekt-kontoret för Nytt Akutsjukhuset Västerås”, arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 7 april 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Berndt Sörensen
Projektchef