Logotyp Region Västmanland

El-ingenjör till Regionfastigheter/Projekt Västerås

Refnr: 20211006

Var med och forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland!

Vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och utvecklande arbete där du bidrar med dina kunskaper och idéer.

Som elingenjör arbetar du tillsammans med våra bygg- och teknikingenjörer, fastighetsförvaltare, övriga medarbetare inom regionfastigheter och hyresgäster. Tillsammans bildar ni team som medverkar under hela byggprocessen i genomförandet av byggprojekt, från idé till färdig produkt. Till ditt stöd finns en väl etablerad planeringsprocess. I arbetet ingår utredningar av teknisk och ekonomisk art samt uppdrag som projektledare vid genomförandet av entreprenader och underhållsarbeten. Du kommer att vara ett viktigt stöd till regionfastigheters förändringsarbete.

Omsättningen av personal är låg och man trivs hos oss!

Regionfastigheter inom Region Västmanland utgör en egen verksamhet och vårt huvuduppdrag är att till Regionens verksamheter åstadkomma maximal nytta avseende lokalförsörjning baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 440 000 kvm lokaler spridda i hela länet. Regionen satsar stora investeringar för att ge sjukvården och dess kringverksamheter förutsättningar att möta morgondagens krav på hälso- och sjukvård. Investeringstakten befinner sig för närvarande på ca 250 mkr årligen. Regionfastigheter är inne i ett mycket expansivt skede. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.

Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning med byggnadsinriktning gällande el-, belysning- och teletekniska installationer i våra fastigheter, alternativt kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har några års yrkeserfarenhet från bygg- och installationsbranschen med installationstäta fastigheter. Vidare har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kalkylarbete. Meriterande är om du har svagströms-behörighet samt erfarenhet av utredningsarbete inom teknik och ekonomi samt kunskap i entreprenadjuridik. Du behöver ha goda datakunskaper generellt och behärskar Office-programmen, meriterande är att ha arbetat med Wikells Byggberäkningar, BlueBeam. Vidare krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. I ditt arbete är du lugn och stabil samt tar ansvar och driver dina processer framåt. Arbetet som elprojektledare är en kreativ process som bl.a. ställer krav på nytänkande och kreativitet.

Tjänsten är stationerad vid vårt Västeråskontor och arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2021!

Urval och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Berndt Sörensen