El-ingenjör till Regionfastigheter Västerås

Refnr: 20210159

Var med och forma lokaler för framtidens sjukvård i Västmanland!

Regionfastigheter inom Region Västmanland utgör en egen verksamhet och vårt huvuduppdrag är att till Regionens verksamheter åstadkomma maximal nytta avseende lokalförsörjning baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 450 000 kvm lokaler spridda i hela länet. Regionen satsar stora investeringar för att ge sjukvården och dess kringverksamheter förutsättningar att möta morgondagens krav på hälso- och sjukvård. Investeringstakten befinner sig för närvarande på ca 300 mkr årligen. Regionfastigheter är inne i ett mycket expansivt skede. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare medarbetare.

Vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och utvecklande arbete där du bidrar med dina kunskaper och idéer.

Som elingenjör arbetar du tillsammans med våra bygg- och teknikingenjörer, fastighetsförvaltare, övriga medarbetare inom regionfastigheter och hyresgäster. Tillsammans bildar ni team som medverkar under hela byggprocessen i genomförandet av byggprojekt, från idé till färdig produkt. Till ditt stöd finns en väl etablerad planeringsprocess. I arbetet ingår utredningar av teknisk och ekonomisk art samt uppdrag som projektledare vid genomförandet av entreprenader och underhållsarbeten. Du kommer att vara ett viktigt stöd till regionfastigheters förändringsarbete.

Omsättningen av personal är låg och man trivs hos oss!

Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning med byggnadsinriktning gällande el-, belysning- och teletekniska installationer i våra fastigheter, alternativt kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har några års yrkeserfarenhet från bygg- och installations-branschen med installationstäta fastigheter. Meriterande är erfarenhet av utredningsarbete inom teknik och ekonomi samt kunskap i entreprenadjuridik och svagströms-behörighet. Du behöver ha goda datorkunskaper generellt och behärskar Office-programmen, meriterande är att ha arbetat med Wikells Byggberäkningar

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. I ditt arbete är du lugn och stabil samt tar ansvar och driver dina processer framåt. Arbetet som byggprojektledare är en kreativ process som bl.a. ställer krav på nytänkande och kreativitet. Vidare krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Tjänsten är stationerad vid vårt Västeråskontor och arbetet är länsövergripande varför B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 14 mars 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Berndt Sörensen
Projektchef Regionfastigheter