Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ekonomiassistent till Kollektivtrafikförvaltningen

Refnr: 20180289

Hos oss välkomnas du till en trivsam arbetsplats som präglas av öppenhet och god stämning. Vi är en relativt liten förvaltning vilket öppnar upp för nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Som ekonomiassistent hos oss erbjuds du ett händelserikt och varierande arbete med mycket kundkontakt och nära samarbeten.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassitent hos oss kommer du bland annat arbeta med:

  • Hantering och utbetalning av sjukreseersättning
  • Handläggning av frikort
  • Fakturering av sjukresor, färdtjänst mm
  • Kontering och mottagningsattest av leverantörsfakturor
  • Bokföring av inbetalningar mm
  • Vissa avstämningar

I arbetsuppgifterna ingår även telefonsupport och att informera om regler kring sjukresor.

I dagsläget arbetar tre personer med ovanstående arbetsuppgifter.


Om arbetsplatsen

Kollektivtrafikförvaltningen i Västmanland är organiserat under Region Västmanland. Vårt uppdrag är att utveckla och utföra kollektivtrafik på kort och lång sikt för att uppfylla medborgarnas behov. Vår vision är att skapa ett effektivt kollektivtrafiksystem som är konkurrenskraftig och bidrar till landsbygdens, kommunernas och regionens utveckling.

I Kollektivtrafikförvaltningens ansvarsområde ingår även den särskilda kollektivtrafiken, som innefattar sjukresor, färdtjänst, särskild skolskjuts, flexlinjen och andra samhällsbetalda resor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning eller yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Har du arbetat med registrering av kundfakturor och/eller kontering av leverantörsfakturor ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper om affärssystem samt löpande redovisning och ekonomiprocessflödet. Vidare är det även viktigt att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet samt mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Som person är du trygg och stabil och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och kan behålla ditt lugn och fokusera på rätt saker i stressituationer. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 23 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Christina Winnieson
Enhetschef
021-17 31 60

Lotta Almroth
Vision
021-17 58 06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor