Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Drifttekniker/Servicetekniker till Drift, Sala

Refnr: 20190476

Vi befinner oss i ett expansivt skede och planerar för stora investeringar under en längre tid. Vill du arbeta med oss under denna resa? Vi är ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor som behöver en ny kollega med anledning av en pensionsavgång. Har du bred erfarenhet, utbildning och kunskap inom fastighetsdrift? Tycker du om att vara serviceinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Drift välkomnar dig till en bred verksamhet med varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda chanser till utveckling. Som drifttekniker/servicetekniker hos oss kommer du att samarbeta med förvaltare, entreprenörer, kunder och kollegor, du är även ansvarig för den dagliga tillsynen, skötseln och felavhjälpande underhåll. Som drifttekniker/servicetekniker i Sala arbetar du med alla förekommande uppgifter för en drifttekniker/servicetekniker inom sjukhusmiljö.

  • Planering och utförande av skötsel, tillsyn och avhjälpande underhåll
  • Analys av uppkomna fel och brister och ge förslag på åtgärder som ska utföras.
  • Rapportering av funktionsstatus på anläggningen till driftledning.
  • Avrapportering av dagliga händelser och åtgärder på aktuell arbetsorder.
  • Sammanställning av åtgärder i anläggningen som har behov av större planerat underhåll och rapportera till driftledning.
  • Initiering av behov av entreprenörer/material till driftledning.
  • Godkännande av leverantörers följesedel/tidrapport.


Om arbetsplatsen

Drift är en enhet inom Regionservice. Vi på Drift har ett länsövergripande uppdrag och ansvarar för drift och underhåll på sjukhusen och vårdcentraler i Västerås, Sala, Köping och Fagersta. Den förvaltade ytan är cirka 450 000 kvadratmeter.

 

Vi erbjuder dig:


Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning för servicetekniker/drifttekniker alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift och bred kunskap inom området. Meriterande är även kunskaper inom låssystem, driftdatorsystem och el-kunskap. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har goda IT-/datorkunskaper.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, mån om att leverera lösningar och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är självgående och tar ansvar för att driva, planera och genomföra ditt eget arbete med kvalité. Vi ser att du är lugn, stabil och har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetet utförs dagtid 07:00-16:00 måndag till fredag. Beredskap ingår i tjänsten.

Placeringsort är Sala.

 

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Mikael Svanström
Enhetschef
021-17 64 85

Peter Wiklund
Enhetschef
021-17 48 91

Iréne Grahn
Vision
021 - 17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor