Distriktssköterskor/sjuksköterskor till Oxbacken-Skultuna vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190781

Två av våra kollegor ska göra annat och vi söker då distriktssköterskor/sjuksköterskor med erfarenhet och vana att arbeta på vårdcentral. Välkommen med ansökan!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara telefonrådgivning och mottagningsarbete som innefattar sjukvårdande behandling. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Från årsskiftet kommer vi att bli intraprenad tillsammans med övriga offentliga vårdcentraler i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en dynamisk vårdcentral som är centralt belägen i Västerås. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten finns ca 65 medarbetare och vi ansvarar för drygt 15100 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Oxbacken-Skultuna vårdcentral och därför verkar vi för

• Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och helst med vidareutbildning till distriktssköterska. Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Meriterande är tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du arbetar bra med andra individer genom att lyssna och kommunicera på ett tydligt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad, kreativ och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Tillsvidareanställningar, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Anna Karlsson
Verksamhetschef