Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterskor/sjuksköterskor till Oxbacken-Skultuna vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190781

Två av våra kollegor ska göra annat och vi söker då distriktssköterskor/sjuksköterskor med erfarenhet och vana att arbeta på vårdcentral. Välkommen med ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara telefonrådgivning och mottagningsarbete som innefattar sjukvårdande behandling. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Från årsskiftet kommer vi att bli intraprenad tillsammans med övriga offentliga vårdcentraler i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en dynamisk vårdcentral som är centralt belägen i Västerås. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten finns ca 65 medarbetare och vi ansvarar för drygt 15100 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Oxbacken-Skultuna vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och helst med vidareutbildning till distriktssköterska. Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Meriterande är tidigare erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du arbetar bra med andra individer genom att lyssna och kommunicera på ett tydligt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad, kreativ och bidrar till ett positivt arbetsklimat.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställningar, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Anna Karlsson
Verksamhetschef
021-17 60 69
Åsa Henning
Vårdförbundet
021-17 47 00

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor