Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterskor / Sjuksköterskor till Bäckby vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190790

Våra kollegor går vidare till annat uppdrag och vi söker dig som vill arbeta på en enhet som kännetecknas av gemenskap och glädje.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss är ditt arbete varierat. Du arbetar bland annat med telefonrådgivning och distriktssköterskemottagning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Utvecklingsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet och som medarbetare förväntas du delta aktivt. Vårt arbete utgår från en gemensam värdegrund och genomsyras av att vi alla först och främst är varandras medmänniskor och arbetsmiljö.


Om arbetsplatsen

Bäckby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Från årsskiftet kommer primärvården vara en del av den samlade hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Bäckby vårdcentral är en växande vårdcentral med ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 9 500 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, flera olika typer av specialistmottagningar som Astma/KOL, Diabetes, Livsstilsmottagning och Sårmottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnaster och kurator. På enheten finns även dietist och arbetsterapeut. Stor vikt läggs på förebyggande arbete där livsstilsmottagningen är navet och vi erbjuder även hjälp med riskbruk och missbruksproblematik. Långsiktig planering för kontinuitet och stabilitet för patient där vår rehabkoordinator är en viktig del av teamet för att i möjligaste mån hjälpa patienter att komma vidare till meningsfulla liv.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Bäckby vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats som är väl uppbyggd med tydliga rutiner och flöden,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • En trygg anställning med personalförmåner som är fördelaktiga, läs mer här.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistutbildning till distriktssköterska. Utbildning inom Inkontinens och diabetes är meriterande för tjänsten. Tidigare arbetserfarenhet från vårdcentral är ett stort plus. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är väl strukturerad i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Då vi har patienter från världens hörn så har du förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra samt har förmåga att hantera detta.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 8 december 2019!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Ann-Sofie Andersson
Verksamhetschef
021-17 49 08 alt. 0704-94 15 66
Åsa Larsson
Distriktssköterska, facklig representant Vårdförbundet
vxl 021-17 56 67

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor