Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterska/sjuksköterska vikariat till Viksäng-Irsta vårdcentral

Refnr: 20190367

Vår kollega ska läsa vidare och vi söker dig som kan täcka upp under studieledigheten. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med sedvanliga distriktssköterskeuppgifter såsom telefonrådgivning, mottagningsbesök och sjukdomsförebyggande arbete samt eventuellt specialistsköterske- och dropin-mottagning om du har den kompetensen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Viksäng-Irsta vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Viksäng-Irsta vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i ett av Västerås ytterområden med gång- och cykelavstånd till centralstationen och centrum. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkering och bra bussförbindelser. På enheten finns ca 45 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och dietist. Vi arbetar för trygghet, god vård och hälsa tillsammans med patienten.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Viksäng-Irsta vårdcentral och därför verkar vi för

  • att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • en bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du har kunskap att arbeta självständigt som sjuksköterska/distriktssköterska och har tidigare erfarenhet från primärvård. Meriterande för tjänsten är erfarenhet som inkontinenssköterska alternativt astma/kol-sköterska. Du har goda datakunskaper och vi värdesätter erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Du är trygg och stabil i din profession, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är väl strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är tillmötesgående i ditt bemötande med andra.


Anställningsvillkor

Vikariat heltid 190819--210131, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019! 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Kristina Hägglund
Enhetschef
021-17 49 72

Pernilla Saari
Facklig representant Vårdförbundet
021-17 50 18

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor