Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hemdal vårdcentral

Refnr: 20200527

Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ny distrikssjuksköterska eller sjuksköterska till Hemdal vårdcentral. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska får du även möjlighet att nischa dig och ansvara för specialistmottagningar med patientgrupper såsom astma/KOL och hjärtsvikt. Vi som jobbar här skulle beskriva det som ett fritt och varierat arbete där du får använda dina kunskaper och lära dig nytt. Vi uppskattar att vi har en prestigelös stämning där vi lär av vandra och hjälps åt mellan yrkesgrupperna. Då vårdcentralen bara har ett våningsplan så har vi en närhet till varandra vilket gör att vi har en god sammanhållning och en vikänsla. 

Så här beskriver Eva, distrikssköterska på Hemdal, sitt arbete: 

"Jag uppskattar att vår nya ledning bygger en bra plattform för verksamheten och förändrar. Vi får vara med och bestämma och vara med i utvecklingen. Möjligheten till egna ansvarsområden ger en extra krydda i arbetet".

Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. Vi ansvarar för cirka 11 900 listade patienter och vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med fysoterapeut, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hemdal vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda dig;

Kvalifikationer

Du som söker är distriktssköterska eller sjuksköterska med primärvårdserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av telefonrådgivning och mottagningsarbete med astma, KOL, sårvård, hjärtsvikt samt erfarenhet av vaccinationsmottagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och i att fatta beslut. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du gillar utmaningar, tar gärna initiativ och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är tillmötesgående i ditt bemötande med andra.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde 2021-02-01 eller enligt överenskommelse. Första månaden kommer du att gå dubbelt med vår blivande pensionär.

Välkommen med din ansökan senast 11 oktober 2020!

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Verksamheschef
021-17 47 62
Camilla Lindberg
Enhetschef
021-17 43 76
Kristin Vetterskog
Vårdförbundet
021-17 41 72

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor