Distriktssköterska/sjuksköterska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Refnr: 20190037

På vår vårdcentral har vi roligt tillsammans och personalen uppskattas högt av cheferna. Nu behöver vi fler kollegor som tilltalas av detta. Välkommen att söka, kanske är det just du som blir vår nya kollega!

I arbetsuppgifterna ingår bland annat hälsoarbete med egen mottagning, arbete med mest sjuka äldre, mottagningsarbete, vaccinationer, planera och medverka vid läkarmottagning samt telefonrådgivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. Tjänstgöring sker i både Hallstahammar och Kolbäck.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan, mån-, ons- och fredag. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. På enheten finns läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, läkarsekreterare, dietist, kurator, psykoterapeut och arbetsterapeut. Vi har även MHV och BHV med tillhörande personal. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och flexibel enhet.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral och därför verkar vi för

• att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • en bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med genomgången vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt alternativt legitimerad sjuksköterska. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är intresserad av utvecklingsarbete och att samverka med flera olika yrkeskategorier.

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad heltid med arbetstid dagtid måndag - fredag.

Tjänstgöring sker i både Hallstahammar och Kolbäck. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Yvonne Blücher-Svensson
Verksamhetschef