Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DISTRIKTSSKÖTERSKA till Skinnskatteberg vårdcentral

Refnr: 20190492

Vår kollega kommer att gå vidare till annan tjänst och vi söker dig som vill arbeta på en liten vårdcentral där allt kan hända, från smått till akuta ärenden. Här kommer du nära dina patienter.
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Vårdcentralen är en liten enhet där dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och innefatta bland annat patientarbete i öppenvård, BVC, mottagningsarbete med egen bedömning av patienter, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel, assistans på läkarmottagning, telefonrådgivning, provtagning, hälsofrämjande arbete och en del administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Skinnskatteberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Skinnskatteberg vårdcentral är en liten och väl fungerande enhet. Skinnskatteberg är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns cirka 16 medarbetare; tre distriktsläkare på olika tjänstegrad, 5,0 distriktsskötersketjänster och en undersköterska. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning. Här finns även fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, kurator och en rehab-koordinator. Skinnskattebergs kommun sköter hemsjukvården. Vi ansvarar för ca 4000 listade patienter, en blandning av ortens gamla befolkning, inflyttade barnfamiljer och landsbygdsbefolkning. Man vill kunna söka på hemmaplan för alla sjukdomar och skador, man uppskattar och värnar om sin vårdcentral.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Skinnskatteberg vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter tillsammans med en stabil personalgrupp,
  • En bra arbetsmiljö med hög trivsel,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Fördelaktiga personalförmåner, https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i Öppen Hälso- och sjukvård. Meriterande är erfarenhet av arbete som distriktssköterska och arbete på vårdcentral. Goda datakunskaper krävs och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker är trygg och stabil i din profession, lugn och kontrollerad i stressade situationer. Andra viktiga egenskaper är att du är empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. För dig är det också viktigt att sätta patienten i centrum. Du är väl strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, fokuserar på rätt saker och bidrar till ett positivt arbetsklimat samt till verksamhetens utvecklingsarbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lena Alexandersson
Verksamhetschef
072-572 48 88

Sofia Enbom
Enhetschef
0223-471 14

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor