Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterska / barnsjuksköterska till Norbergs vårdcentral

Refnr: 20190442

Vi erbjuder en arbetsplats som värnar om samarbete, goda relationer och att göra skillnad för våra patienter. Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som barnsjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentralen har du ett varierat arbete. Arbetet som barnsjuksköterska består av förebebyggande hälsokontroller, utvecklingsbedömningar, vaccinationer enligt barnhälsovårdens basprogram och hembesök till alla nyfödda. Du kommer även att arbeta på familjeläkarmottagningen med telefonrådgivning, akut omhändertagande av patienter, planerade mottagningsbesök som innefattar sjukvårdande behandling samt arbete med sjukdomsförebyggande insatser. Ditt arbete är såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Norberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Norberg vårdcentral är centralt belägen i Norberg och i direkt anslutning till vårdcentralen finns avgiftsfria parkeringsplatser. På enheten arbetar ca 23 medarbetare och vi ansvarar för cirka 5400 listade patienter. Hos oss finns en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Här finns läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, BVC-sköterskor, medicinska sekreterare, kurator och en rehab-koordinator. All vår samlade kompetens gör att vi kan erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Norberg vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • En anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med förskrivningsrätt med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller vidareutbildning till distriktssköterska. Du har kunskap att arbeta självständigt som barnsjuksköterska/distriktssköterska och har tidigare erfarenhet från primärvård. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är trygg och stabil i din profession, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är väl strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 4 augusti


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Eva Brunström
Verksamhetschef
072–1459758

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Karina Karlsson
Enhetschef Norberg Vårdcentral
072–1530384

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor