Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distriktssköterska - Sjuksköterska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Refnr: 20180333

Tillsammans arbetar vi aktivt för att vara patientens trygga och viktiga punkt på vårdcentralen. Vi söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vårt team! Sök eller tipsa en vän! 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska är du en del i mottagningsverksamheten. Arbetsuppgifterna är sedvanliga distriktssköterskeuppgifter och innebär telefonrådgivning, hälsoarbete med egen mottagning, arbete med mest sjuka äldre, vaccinationer samt planera och medverka vid läkarmottagning. Arbetsuppgifterna utförs i enlighet med Vårdval Västmanland. Arbetet innebär såväl självständiga arbetsuppgifter som teamarbete. I den ena tjänsten ingår ca 65% BVC varför det måste vara en distriktssköterska. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. 

Om arbetsplatsen

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan, måndag, onsdag och fredag. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och flexibel enhet.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som distriktssköterska med förskrivningsrätt för tjänsten på BVC. Vi söker även en legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska, för den andra tjänsten. Meriterande är erfarenhet från primärvården och minst två års erfarenhet av telefonrådgivning. Vi ser helst att du har vana av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet samt att du har goda datakunskaper i övrigt.

För att arbeta på en vårdcentral behöver du som söker ha energi och engagemang. Du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du trivs och arbetar bra tillsammans med andra människor. Ditt arbete är strukturerat och du tar ansvar för det du förväntas att göra. Arbetet kräver att du är flexibel och har en vilja att hjälpa andra på en enhet där allt kan hända. För dig är det också självklart att vara lojal, bidra till ett positivt arbetsklimat samt medverka i verksamhetens utvecklingsarbete. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Då tjänstgöring sker både i Hallstahammar och Kolbäck krävs körkort B. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast den 29 april 2018!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Kontaktpersoner

Yvonne Blücher-Svensson
Verksamhetschef
021-17 67 11

Linda Andersson
Vårdförbundet
021-17 67 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor