Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietister till Kirurgmottagningen

Refnr: 20190203

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Då en kollega ska gå hem på föräldraledighet, en ska vara tjänstledig för studier och en påbörja ett nytt jobb så söker vi dietistkollegor till vår klinik och vår mottagning. Nutrition är en viktig del av vår verksamhet.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningen är en stor, bred och specialiserad verksamhet. För oss går patienten alltid först och vår vilja är att göra det bästa för patienten. På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer arbeta både självständigt och i team, oavsett kommer du alltid ha ett gott stöd av dina dietistkollegor. På Kirurgmottagningen arbetar fem dietister.

 

Dina arbetsuppgifter

Som dietist på kirurgkliniken planerar och utför du individuell nutritionsbehandling vid vård på grund av sjukdomar i övre/nedre tarmkanalen, uppnutriering inför/efter kirurgi, vid cancer och cancerbehandling hos inneliggande patienter samt vid polikliniska besök.
Du har också en viktig roll både före och efter obesitaskirurgi. Du arbetar även mot andra opererande kliniker. Samarbete kring nutrition sker tillsammans med övrig personal på avdelningar, i olika team, ronder och inom obesitasteamet.

 

Kvalifikationer

Du som söker är en legitimerad dietist. Har du erfarenhet från arbete inom kirurgi så är det ett stort plus.

I arbetet är det viktigt att kunna vara flexibel och ha en god prioriteringsförmåga då förutsättningarna snabbt kan förändras. En god samarbetsförmåga är en självklarhet. 

I denna rekrytering är självklart dina erfarenheter och kunskaper viktiga men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig:

  • en skräddarsydd introduktion efter dina behov
  • möjlighet att inom en viss ram anpassa dina arbetstider
  • friskvårdsbidrag
  • regelbundna träffar med dietister inom länet samt nätverksträffar regionalt
  • möjlighet till att delta vid utbildningsdagar och kongresser

 Om du är nyfiken på vår verksamhet och/eller vill träffa oss är du varmt välkommen att hospitera.

 

Anställningsvillkor

En tillsvidareanställning på halvtid med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad genom vikariat. 

Två vikariat fram till 31 augusti 2020 med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 april 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Kristina Öhlén
Naturvetarna
021-17 69 81

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor