Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Rehabenheten, Köpings sjukhus

Refnr: 20190756

Är du dietist och söker ett uppdrag där du får arbeta varierat och brett med olika typer av patientgrupper? Är du dessutom en person som vill vara med och påverka ditt arbete och tycker det är intressant att vara med i utvecklingen av rutiner och processer? Nu söker vi en driven och engagerad dietist till vår Rehabenhet. Tveka inte att söka, vi ser fram emot att träffa just dig!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som dietist vid Rehabenheten kommer du att stödja medicinklinikens avdelningar och öppenvårdsmottagningar både i Köping och Fagersta. Du kommer att arbeta med allt från att utreda, bedöma och behandla kost och nutritionsproblem till att förskriva kosttillägg och sondnäring. Arbetsuppgifterna är varierade och innebär arbete inom både slutenvård och öppenvård. Du kommer att jobba med olika patientgrupper och ha både långvariga och tillfälliga patientkontakter. Det kan till exempel röra sig om att stödja akuta diabetespatienter, strokepatienter eller att hjälpa dialyspatienter som behöver kostrådgivning. Fyra dagar i veckan arbetar du i Köping och en dag i Fagersta,  vilket innebär en restid på ca 1 h, vilket sker på arbetstid och med Regionens bilar.

Vi är i startgroparna i ett utvecklingsarbete där vi kommer att jobba med våra rutiner och processer och vi söker dig som vill vara med i det arbetet, här får du vara med och påverka!


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Köpings sjukhus har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar.

Rehabverksamheten består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, undersköterskor, logopeder och ytterligare en dietist. Köpings och Fagerstas rehabenheter samarbetar och som nämnt kommer du att även jobba en dag i veckan i Fagersta.

På Rehabenheten arbetar vi ofta i team vilket är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum. Vi är en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö som välkomnar dig till vår arbetsgrupp.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom slutenvården.

Du är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Eftersom vi är inne i en utvecklingsfas så är det viktigt för oss att du är drivande och initiativtagande och att du har ett intresse för förändringsarbete. Du kommer att kunna planera dina dagar allteftersom uppdrag kommer in men akuta situationer dyker också upp och det är viktigt at du kan prioritera och är flexibel. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Vi i rehabenheten finns till för sjukhuset och stödjer medicinklinikens enheter och det är viktigt att du är serviceinriktad och tillmötesgående. Du arbetar väl med andra människor och är bra på att lyssna och kommunicera.

 

Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande. Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Christer Linderborg
Enhetschef
021-17 58 30

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor