Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Barn- och ungdomskliniken Västerås

Refnr: 20190290

Trivs du i ett arbete där du arbetar teambaserat och vill som dietist arbeta med barn, ungdomar och föräldrar? En av våra medarbetare går i pension så nu söker vi dig som vill arbeta med oss på Barn-och ungdomskliniken!

 Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Arbetsuppgifter

På Barnmottagningen välkomnas du till en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter. Som dietist kommer du att arbeta med allt från att utreda, bedöma och behandla kost- och nutrionsproblem till att förskriva specialprodukter till barn och ungdomar 0-18 år. Huvudsakliga områden som våra dietister arbetar inom är diabetes, neurologi, gastro, allergi, onkologi och ätteam. 

Hos oss kan du förvänta dig en spännande samt händelserik arbetsdag, vår verksamhet är både planerad såväl som att det finns viss beredskap för akuta situationer. Du kommer att möta både inneliggande patienter på vårdavdelning och polikliniska.

Du kommer arbeta nära ytterliggare en dietist, era respektive huvudområden kan variera och ni utbyter kunskaper och erfarenheter på daglig basis.


Om arbetsplatsen

Barn- och Ungdomskliniken är en stor verksamhet som ger specialistsjukvård till de ca 52 000 barn och ungdomar 0-18 år som bor i Västmanlands län. Kliniken består av Avdelning 64, neonatalavdelning och akutmottagning. Vi har även öppenvårdsmottagningar i Västerås, Sala, Fagersta och Köping samt dagvårdsavdelning samt barnhälsovård. 

Du kommer tillhöra vår Paramedicinska enhet med tillhörande enhetschef.

Vi erbjuder dig: 

  • Ett meningsfullt arbete där du gör skillnad.
  • Ett teambaserat arbetssätt som sker i nära samarbete med andra yrkesprofessioner. 
  • En skräddarsydd introduktion efter dina behov.
  • Variation och omväxling både i hur din arbetsdag ser ut och inom dina arbetsuppgifter.
  • Möjligheten att inom vissa ramar anpassa dina arbetstider.
  • Ett arbete där du får ta ansvar i patientarbetet och arbeta självständigt. 
  • Regelbundna träffar med dietister inom länet samt nätverksträffar regionalt.


Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerad dietist som med fördel har erfarenhet från arbete vid sjukhusklinik. Har du studerat tilläggsutbildning inom barndietetik är det en fördel men inget krav.

För att trivas hos oss så ser vi att du är en empatisk person som tycker om att ha ett nära samarbete med andra professioner och som har lätt för att underhålla relationer och kontakter. Du trivs i en självständig roll där du får ta ansvar och driva dina egna processer, självklart med stöttning av kollegor och chef vid behov. Det här är ett jobb för dig som är trygg i dig själv och din yrkesroll, som har en förmåga att prioritera och vid behov avgränsa i ditt arbete.   

Vill du som oss ha ett arbete där du dagligen gör skillnad och får mycket tillbaka så kan det här vara det perfekta jobbet för dig! 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019.

Vi har planerat för intervjuer måndag 6/5 samt tisdag 7/5.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Emmelie Landström
Enhetschef Barnmottagningen Västerås
021- 17 37 56
emmelie.landstrom@regionvastmanland.se

Annlie Helmrich
Dietist Barnmottagningen
021-17 37 63
anneli.helmrich@regionvastmanland.se

Helene Vall
Facklig kontakt Naturvetarna
021- 17 37 97
helene.vall@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor