Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Chef för Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland

Refnr: 20190593

Vi söker en trygg och stabil ledare som lockas av att fortsätta leda arbetet med att utveckla framtidens barn- och ungdomspsykiatri. Du välkomnas till en verksamhet med hög kompetens, stort engagemang och utvecklingsfokus. Låter det intressant? Då kanske du är rätt person för oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter
Som ansvarig chef för verksamhetsområde barn-och ungdomspsykiatri rapporterar du direkt till ansvarig chef för område Nära Vård (del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen) och ingår i dennes ledningsgrupp och deltar i utvecklingen av området. Inom ditt verksamhetsområde ansvarar du för att leda, samordna, utveckla och följa upp verksamheten. Här arbetar ca 140 medarbetare varav 9 enhetschefer som rapporterar till dig. 

Förutom övergripande ansvar för personal, verksamhet och ekonomi kommer några av dina, och dina medarbetares, prioriterade områden att vara;

  • Etablera och driva utvecklingen av arbetssätt och rutiner
  • Tillsammans med kommun och primärvård, forma barn- och ungdomspsykiatrins roll i samband med utveckling av nya vårdprocesser
  • Utveckla samverkan med andra aktörer
  • Utveckla den kliniska forskningen inom barn- och ungdomspsykiatrin
  • Fortsätta arbetet med att öka tillgängligheten


Om arbetsplatsen
Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvård och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barn och ungdoms specifika behov. Vårt arbete sker utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt. Ett stort arbete pågår med att se över, och utveckla, vårdflödet för patientgruppen. Fokus på samverkan med andra aktörer såsom primärvård, skolor och kommuner är en förutsättning för framtidens barn- och ungdomspsykiatri. 

Vi erbjuder dig

  • att vara delaktig i en spännande förändringsresa
  • att vara ledare för medarbetare med stort engagemang och kompetens
  • en verksamhet som lyckats göra sig oberoende av hyrpersonal
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här


Kvalifikationer
Du som söker har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som vi bedömer som relevant. Vi söker en person med god erfarenhet från chef- och ledarskap och som varit verksam inom hälso- och sjukvård, gärna inom psykiatrisk verksamhet. Erfarenhet från att leda andra chefer ser vi som meriterande. Rollen kräver en god förmåga att orientera sig i samhällssystemet (myndigheter etc) generellt men också inom hälso- och sjukvården specifikt samt att du har förmåga att omsätta, tolka och förstå den lagstiftning/regelverk som är relevant för verksamheten.

Vi söker en trygg och stabil ledare med god förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos andra. Du etablerar lätt kontakter och goda samarbeten och i din kommunikation är du mån om att säkerställa att budskap når fram och förväntningar är klara. Dina uttalanden, agerande och beslut kännetecknas av ett gott omdöme.


Anställningsvillkor
Tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef på fyra år. Tillsvidareanställning i grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 27 oktober 2019!

Kontaktpersoner

Markus Körberg
Personalchef inom primärvård, psykiatri och habilitering
021-17 44 86

Mattias Damberg
Tf biträdande förvaltningsdirektör PPHV
021-176834

Irene Grahn
Facklig kontakt för Vision
021-17 36 63

Karin Carlsson
Facklig kontakt för Läkarföreningen
021-176653

Anna Wessman
Facklig kontakt för Vårdförbundet
021-175896

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor