Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

BVC-sköterska till Herrgärdet vårdcentral Västerås

Refnr: 20200336

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av barnhälsovård och som vill arbeta på en väl inarbetad vårdcentral. Välkommen med din ansökan!

 

Om tjänsten

Arbetet som BVC-sköterska består av förebyggande hälsokontroller, utvecklingsbedömningar, föräldragrupper, vaccinationer enligt barnhälsovårdens basprogram samt hembesök till alla nyfödda.
Vi arbetar utifrån nationella riktlinjer och du kommer att ha nära samarbete med våra barnmorskor samt med familjecentrum.
Alla våra medarbetare förväntas aktivt delta i utvecklingsarbeten och du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övrig personal på mottagningen.

 

Om arbetsplatsen

Herrgärdet vårdcentral drivs som intraprenad och är en av 12 vårdcentraler som ingår i intraprenaden. Intraprenad innebär att verksamheten är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland.
Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi är en verksamhet som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Herrgärdet vårdcentral är en väl inarbetad mottagning i centrum av Västerås. Vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. Vår mottagning omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, fysioterapi- och arbetsterapiverksamhet samt kurator och dietist.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Herrgärdet vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter
  • Inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet
  • Stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling
  • Fördelaktiga personalförmåner

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.
Meriterande om du har erfarenhet av barnhälsovård. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande då vi arbetar i det systemet.
Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är en trygg person som arbetar strukturerat och självgående. Du arbetar bra med andra människor, har ett empatiskt bemötande och ger såväl barn som föräldrar samt kollegor ett respektfullt bemötande. Du tar gärna initiativ och bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 juni 2020!

 

Kontaktpersoner

Åsa Liljeroos Tanghöj
Verksamhetschef
021 - 17 64 41
Kristin Vetterskog
Vårdförbundet
021-17 41 72

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor