Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

BVC-sjuksköterska till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20200419

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Arbetet som BVC-sjuksköterska består av förebyggande hälsokontroller, utvecklingsbedömningar, föräldragrupper, vaccinationer enligt barnhälsovårdens basprogram, hembesök till alla nyfödda och vi arbetar utifrån nationella riktlinjer. Du kommer att ha nära samarbete med våra barnmorskor samt med familjecentrum. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Ullvi Tuna vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten, samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Ullvi Tuna vårdcentral är en vårdcentral med drygt 10 500 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Ullvi Tuna vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • stöd i din yrkesroll och möjlighet till kompetensutveckling,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska och/eller specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och BVC. Goda datakunskaper krävs och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är trygg och stabil i din profession, empatisk och ger såväl barn som föräldrar samt kollegor ett respektfullt bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. Du är väl strukturerad i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Körkort B krävs för tjänsten.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2020!

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Carina Fogelgren
Verksamhetschef
0221-265 73
Johanna Gyllström
Enhetschef
0221-264 45
Anja Suomela eller Malin Christensson
Vårdförbundet
0221-264 41

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor