Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biträdande Verksamhetschef, Nära vård Västerås/Sala

Refnr: 20200809

Vi utvecklar och ställer om. Är du läkare och vill vara med oss på en utvecklingsresa och samtidigt ta ett chefsuppdrag? Då kan det här vara något för dig. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet, samhället och gör skillnad varje dag, på riktigt.

Om arbetsplatsen

Till år 2027 ska en ny vårdstruktur finnas på plats i en enad hälso- och sjukvård med patientens individuella behov i centrum.

Det krävs ett omfattande omställningsarbete för att nära vård ska bli verklighet. Fokus för 2021 ligger bland annat på närsjukvård och mobilitet. Utifrån detta planeras det för en ny närsjukvårdsavdelning i Västerås samt att utveckla den mobila hemsjukvården i Sala. Vi behöver nu en biträdande verksamhetschef som ska arbeta nära verksamhetschefen i ovan beskrivna utvecklingsarbete.

Västmanlands sjukhus Sala bedriver närsjukvård genom att tillgodose invånarnas behov av basal internmedicinsk specialistvård, avancerad hemsjukvård, kvalificerade rehabiliteringsinsatser samt viss endoskopiverksamhet. Vi arbetar i tvärprofessionella team utifrån ett personcentrerat förhållningssätt.

Följ länken för att läsa mer om en enad hälso-och sjukvård: https://www.youtube.com/watch?v=HfwKuPxZiSw


Arbetsuppgifter

I din roll som biträdande verksamhetschef är du med och leder enheterna mot uppsatta mål utifrån de ekonomiska ramar som ges. Inom dessa ramar har du möjlighet att vara med och utveckla befintliga och nya verksamheter. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för ekonomiska och medicinska resultat samt en hållbar och stimulerande arbetsmiljö för medarbetarna.

Inom Region Västmanland vill vi se ett ledarskap som är synligt, närvarande och coachande som innebär att tillvarata medarbetarens

kunskap, kompetens och delaktighet. Region Västmanland erbjuder ett brett utbud av interna utbildningar för chefer där du ges möjlighet att successivt bygga på din ledarskapskompetens.

Du får en god introduktion hos oss och får möjlighet att växa in i rollen som biträdande verksamhetschef samtidigt som du får vara med att utveckla verksamheter.


Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Du är intresserad av ledarskap och vill ta uppdraget som chef. Om du saknar erfarenhet av tidigare chefsuppdrag stöttas du på vägen in i rollen som chef. Det viktiga är att du vill vara med och utveckla framtidens vård och har ett genuint intresse av ledarskap.

Det är önskvärt om du har erfarenhet från geriatrik, allmänmedicin och/eller internmedicin. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning, utbildning i arbetsmiljö och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Har du tidigare arbetat som ledare/chef är det ett plus men det är inget krav. I din roll som ledare är det viktigt för dig att bidra till att skapa tillit, öppenhet och delaktighet hos dina medarbetare. Du är en person som har ett professionellt förhållningssätt, är tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram. Tjänsten innefattar stor del av samverkan och nära samarbete med verksamhetschef och klinikens medarbetare därför ser vi det som självklart att du fungerar väl i samarbete med andra.

Du kan lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och ser till hela verksamhetens bästa när du fattar beslut. När du hamnar i stressiga situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker. Förändringar ser du som nya möjligheter och du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i grundprofession, minst 2 års förordnande som biträdande verksamhetschef .
Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Andreas Ranhem
Verksamhetschef
0224-58086
andreas.ranhem@regionvastmanland.se
Moa Vlatós
Läkarföreningen
moa.vlatos@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor