Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biträdande klinikchef till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Sala

Refnr: 20190600

Vi söker en biträdande klinikchef som ska vara med och leda vårt team.

Är du en nyfiken och driven tandläkare som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om Arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är helägt av Region Västmanland med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner och har samarbete med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus Västerås.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Sala är beläget utanför Västerås med mycket bra tåg och bussförbindelser. Folktandvården Sala är en trivsam arbetsplats där det arbetar åtta tandläkare, sex tandhygienister och sexton tandsköterskor

Om du känner dig träffad är du välkommen med din ansökan till oss.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en inspirerande tjänst med delat ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning.

Som biträdande klinikchef driver du och klinikchefen kliniken enligt Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund och tillsammans med medarbetarna utvecklar ni verksamheten.

Utöver arbetet som biträdande klinikchef kommer du också parallellt att arbeta inom din profession och vara odontologiskt ansvarig på kliniken. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och utifrån din profession säkerställer du verksamhetens kunskap i odontologiska frågeställningar och det långsiktiga utbildningsbehovet på kliniken.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har giltig tandläkarlegitimation och som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du bemöter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar.

I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Eftersom du i arbetet kommunicerar med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del samt ha en positiv inställning till delegerat arbetssätt.

Du har flera års erfarenhet av tandläkaryrket och det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap.

 

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tandläkare, med ett tidsbegränsat chefsuppdrag under tre år med möjlighet till förlängning ytterligare tre år.

 

Välkommen med din ansökan senast den 30 september.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.


Kontaktpersoner

Fatima Jugovic-Wihlborg
Klinikchef
0224-580 80
fatima.jugovic.wihlborg@regionvastmanland.se

Carina Ericksson
Övertandsköterska
021-17 50 48
carina.eriksson@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
073-219 50 71

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor